Što to znači?

Velebni planovi završili neslavno: Bogata nasljednica iznenada otkazala svadbu o kojoj su svi pričali

Petra Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone (Foto: Getty Images) getty images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: AFP) Petra Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Getty) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) +0 Petra Ecclestone, James Stunt i Bernie Ecclestone (FOTO: Getty) Galerija

Bogata nasljednica Petra Ecclestone iznenada otkazala vjenčanje o kojem se puno pričalo.

Nakon što je u medije procurila vijest da se bogata nasljednica carstva Formule 1 Petra Ecclestone drugi put udaje, i to za bivšeg prodavača luksuznih automobila Sama Palmera, došlo je do iznenadne promjene plana. 

Pogledaj i ovo Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Danas živi drugačije Bivši joj je priuštio najgoru noćnu moru, a javnost se i danas zgraža nad time što joj je sve učinio, ali ona je vratila vjeru u ljubav

Naime, navodno je Petra u svoj drugi brak polagala velike nade, pa je tako planirala organizirati vjenčanje koje bi stajalo nevjerojatnih 15 milijuna funti. Čak se i njezin otac Bernie Ecclestone zgrozio kada je čuo koliko mu kći želi potrošiti na svoj poseban dan. 

Na kraju se sve svelo na to da su se "tresla brda, a rodio se miš". Petra je iznenada odlučila otkazati hotel u kojem je trebalo biti održana svečana ceremonija. Samo mjesec dana prije no što se vjenčanje trebalo održati Petra je nazvala hotel Four Seasons u Meksiku i otkazala sve što je bilo dogovoreno. 

Navodno je lijepa nasljednica odlučila malo pričekati jer njezini prijatelji i roditelji misle kako je 18 mjeseci veze premalo da bi se udala za nekoga. Osobito nakon teškog kraja prvog braka koji je traumatizirao jadnu Petru. 

Naime, ljepotica je već bila u braku, i to sa Jamesom Stuntom, s kojim je dobila i troje djece. Par se rastao šest godina nakon luksuznog talijanskog vjenčanja od 12 milijuna funti 2011. godine, a razvod je finaliziran u listopadu 2017. godine.

Iako niti jedan razvod nije lijep, ovaj je bio posebno buran, i to sve zbog Stunta, koji nije nimalo štedio bivšu suprugu i njezinu obitelj u javnim istupima. Petra ga je čak optužila i za psihičko i fizičko zlostavljanje, a spominjale su se i brojne prevare te problemi s alkoholom i drogama. Bivši par morao je podijeliti 70 milijardi dolara koje su posjedovali u nekretninama, pokretninama, dionicama i gotovini, a Petra je dobila potpuno skrbništvo nad djecom.

Iako se trenutno čini kako je njezina veza sa Samom Palmerom pretrpjela težak udarac, glasnogovornica para rekla je kako se samo radi o odgodi vjenčanja, a ne o njegovu kompletnom otkazivanju. Naglasila je da će se ono dogoditi kad-tad. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene