Uvijek iskren i šarmantan

Grašo progovorio o izazovima s kojima se susreo i po čemu će pamtiti ovu godinu: ''To je moj lijek!''

Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 4 Nova TV 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 1 Petar Grašo i Severina Severina Mia Kovačić i Severina Severina +22 Severina Galerija

Petar Grašo uz Severinu je sudjelovao na koncertu "Želim život" Zaklade Ana Rukavina koji se emitirao na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr, a zajedno su izveli pjesmu ''Virujen u te''.

Petar Grašo i Severina stali su zajedno na pozornicu koncerta "Želim život" i tako stvorili neke uspomene za pamćenje, a sigurni smo da će svima dugo u sjećanju ostati njihova zajednička izvedba njezine pjesme "Virujen u to" koja je mnoge dirnula.

"Mi smo ovu pjesmu pjevali zajedno, veže nas za lijepe momente, ova pjesma nam je evocirala neke divne uspomene, a nadam se da će biti motivirajuća za sve one koji žele sudjelovati u ovoj akciji", rekao je Grašo. 

On će ovu 2020. godinu između ostalog pamtiti po tome što je i sam prebolio koronavirus, o čemu je nedavno progovorio u javnosti, a Miji Kovačić je otkrio da sada dobro osjeća.

"Dobro sam s obzirom na okolnosti. Ja sam prebolio koronu prilično lako, bez većih simptoma i posljedica, pa sam miran", izjavio je.

Višak slobodnog vremena i manjak koncerta i gaža, omogućili su mu da nešto više vremena provode u rodnom mu Splitu.

"Ja toliko dugo nisam bio u Splitu da mi je boravak u mom gradu zapravo toliko ljekovit. Stalno smo svirali nakon moje pauze, nakon pjesme "Ostat ću uvijek isti" najmanje sam boravio u Splitu. U okolnostima kakve jesu uživam u društvu najbližih prijatelja", otkrio je Petar Miji Kovačić tijekom pauze od nastupa. 

Božićni koncert vrhunac je humanitarne akcije "Želim život“ kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije.

Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5.00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju.

Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene