oduševio je obožavateljice

Grašo se fotkao sređen pa posvetio objavu ženi koja je u njegovom životu prisutna već 16 godina: "Čini od mene čovjeka"

Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 1 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo na setu serije Dar Mar Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Petar Grašo Petar Grašo Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) +0 Petar Grašo (FOTO: Instagram) Galerija

Petar Grašo je na Instagramu objavio fotografiju iz frizerskog salona uz koju je nahvalio svoju dugogodišnju frizerku.

Pjevač Petar Grašo (44) oduševio je pratiteljice na Instagramu svojom posljednjom fotkom.

Pogledaj i ovo Chef Melkior Bašić - 1 Osvojio posebne simpatije! Chef Melkior ispričao nam je kako je dobio nadimak Gospodin Fatalni zbog kojeg ga kolege iz žirija zezaju i danas!

Popularni Splićanin fotkao se u frizerskom salonu, netom nakon šišanja, a iako je samo osvježio frizuru te je promjena gotovo neprimjetna, za svoj izgled je dobio brojne komplimente.

"Zgodan li je", "Uvijek lijepo izgledaš", pisale su mu oduševljene obožavateljice koje su ga obasule i lajkovima te emotikonima srca, a ni Grašo nije štedio s pohvalama u opisu svoje objave koju je posvetio jednoj važnoj ženi u svom životu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

"Prvo obavezno kava, pa zezanje i razgovor, a nakon toga šišanje, pranje i sve što slijedi. Tako već 16 godina.. Zlatne ruke moje Mateje Lopac slažu moju frizuru i čine od mene čovjeka", nahvalio je pjevač svoju frizerku čime je također oduševio fanove.

Grašo je na sceni prisutan već više od 20 godina tijekom kojih je stekao status miljenika žena, no on je već desetljećima vjeran samo svojoj Danijeli Martinović. Iako ih se rijetko u javnosti može vidjeti zajedno, ne skrivaju da su sretni zajedno i da im u vezi i nakon dugo godina cvjetaju ruže. Osim što je stekao vojsku obožavateljica, Grašo je tijekom karijere za svoj nagrađen brojnim priznanjima, a i trenutno se natječe za jednu važnu nagradu.

U utrci za medijsku nagradu Zlatni studio našla se naslovna pjesma serije "Dar Mar" – "Neće nas zauvik bit" u izvedbi Petra Graše, a natječe se u kategoriji Pjesma.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak - 7 Celebrity Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene