Davne ljubavi

I oni su nekad bili zajedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Parovi koji su davnih godina godine bili ludo zaljubljeni, a danas su sreću pronašli u zagrljaju nekog drugog. Sjećate li ih se?

Ovo su samo od nekih parova koji su davnih godina bili zaljubljeni, a danas su  sreću pronašli negdje drugdje. 

Pogledaj i ovo Josh Hartnett i Tamsin Egerton Rijedak zajednički izlazak Tko je ljepotica koja je osvojila srce nekadašnjeg miljenika žena? Zbog nje se povukao na vrhuncu slave, a nedavno je otkrivena i njihova velika tajna!

1. Ashton Kutcher i Brittany Murphy

Mladi par upoznao se na snimanju komedije 'Upravo vjenčani' koja se snimala kroz 2002., započeli su ljubavnu vezu koja je trajala samo godinu dana. Ashton Kutcher danas je u sretnoj vezi s glumicom Milom Kunis. Brittany Murphy preminula je 2009. godine, kako se tada vjerovalo od srčanog udara, ali nedavno su stigli nalazi da je mlada glumica najvjerojatnije bila otrovana i to otrovom za štakore.

2. Ryan Gosling i Sandra Bullock

Ovaj par upoznao se 2002. Godine na snimanju filma ' Murder By Numbers', ali ljubav je trajala samo jednu kratku godinu. Nedavno se šuškalo kako bi Sandra Bullock i njezin bivši dečko Troy Aikman mogli obnoviti staru vatru. Ljepotan Ryan nedavno je uzeo pauzu u vezi s ljepoticom Evom Mendes. Njihovi glasnogovonici još se nisu oglasili, no američki mediji pišu kako se par ne misli vjenčati – što je navodno i razlog prekida.

3. Anne Hathaway i Topher Grace

Ovo dvoje simpatičnih glumaca prohodalo je davne 1999. i njihova je veza potrajala čak dvije godine. Nakon prekida ostali su dobri prijatelji pa čak su i glumili zajedno u romantičnoj komediji ''Valentine’s Day' koji je sniman 2010. godine.

4. Scarlett Johansson i Josh Hartnett

Njihova ljubav bila je kratkog vijeka nakon što su vezu započeli na snimanju filma 'The Black Dahlia.'

5. Naomi Watts i Heath Ledger

Njih dvoje hodali su duge dvije godine i na kraju prekinuli 2004. Tri godine nakon Ledgerove smrti, 2011. godine, Naomi je  izjavila da je njihova veza bila prekrasna. Priznala je da je on bio draga osoba, puna radosti i razumijevanja. Pohvalila ga je kao glumca i rekla da je njegova smrt veliki gubitak za njegovu malenu kćerkicu.

6. Macaulay Culkin i Mila Kunis

Par je bio zajedno od 2003. do 2004. Odrasli su zajedno i imali uspone i padove, ali na kraju si ipak prekinuli. Mila je sada sreću pronašla s Ashtonom Kutcherom, a Culkina je prekid s ljepom Milom bacio u depresiju i pokušao si oduzeti život.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene