Nova šansa

S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson i njezin novi suprug poznaju se više od 30 godina, no tek sada je njihova ljubav došla na red. Oboje su bili u braku četiri puta prije nego što su se vjenčali, no Pameline veze plijenile su više pažnje javnosti.

Jedna od najslavnijih Playboyevih zečica u povijesti, legendarna platinasta plavuša Pamela Anderson udala se po peti put na privatnoj ceremoniji u Malibuu, i to za filmskog producenta Jona Petersa.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Kraljica plaže Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Njezin sin Brandon Thomas Lee istaknuo je kako je jako sretan što se Pamela udala. Pamela i Jon poznaju se više od 35 godina, a još onda su hodali. Jon je Pamelu zaprosio prije 30 godina, ali ga je odbila zbog razlike u godinama. Sada je ovo oboma peti brak po redu.

Peters je prvu suprugu Henriettu Zampitellu oženio 1966. godine, ali prvo je dijete dobio s glumicom Lesley Ann Warren prije nego što je njihov brak propao 1977. godine. Dvije kćeri, Caleigh i Skye, dobio je s trećom suprugom Christinom Forsyth-Peters. Brak je potrajao šest godina, a Jon je četvrti put do oltara prošetao 2001. s Mindy Peters, s kojom ima kćer Kendyl.

Pamelini su brakovi ipak privlačili malo više pažnje u medijima. Bivša zvijezda serije "Spasilačka služba" imala je turbulentne brakove koji su popunjavali sve medijske stupce.

Tommy Lee

Pamela i bubnjar benda Mötley Crüe vjenčali su se na plaži u meksičkom Cancunu samo 96 sati nakon što su se upoznali. Par je u braku dobio dva sina, Brandona Thomasa Leeja i Dylana Jaggera Leeja, ali romansa nije dugo potrajala.

Njihov brak pratili su brojni skandali, a glazbenik je uhićen i optužen za obiteljsko nasilje nad Pamelom te je u zatvoru proveo šest mjeseci. Lee i Anderson tijekom braka su snimili seks-video, a snimka je ukradena iz njihova doma i kasnije objavljena u medijima. Rastali su se 1998. godine.

Kid Rock

Playboyeva zečica počela je hodati s glazbenikom Kidom Rockom 2001. godine, ubrzo nakon što je prekinula s Marcusom Schenkenbergom, s kojim je bila u vezi od 2000. do 2001. godine. Zaručili su se 2002. godine, ali su se brzo nakon toga rastali. Nakon pomirbe u srpnju 2006. godine vjenčali su se na jahti pokraj francuskog St. Tropeza. U studenom iste godine Pamela je izjavila kako je imala spontani pobačaj, a 17 dana kasnije rastala se od Kida Rocka.

Rick Salomon

Profesionalni pokeraš i slavna plavuša vjenčali su se u The Mirageu u Las Vegasu u listopadu 2007. godine. Dva mjeseca kasnije rastali su se, a brak im je poništen početkom sljedeće godine. Par je svojoj vezi dao drugu šansu 2013. godine te su se godinu kasnije ponovno vjenčali, ali iste su se godine i rastali.

Jon Peters

Nova šansa za ljubav Pamelin je najnoviji brak s Jonom Petersom. Par se poznaje više od 30 godina, ali Playboyeva zečica odbila je kada ju je u to vrijeme zaprosio. Peters je 22 godine stariji od Pamele, a vjenčali su se na privatnoj svečanosti u Malibuu.

Adil Rami

Romansa između Pamele i francuskog nogometaša započela je početkom 2017. godine, ali ni ta veza nije dugo potrajala. Par je bio zaručen, a razišli su se prošle godine nakon što je Anderson Ramija optužila da vodi dvostruki život u objavi na Instagramu. Na sudu je Adil negirao sve optužbe da je bio nasilan i nevjeran u braku.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +2 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Otkriveno što stoji iza Lanina brisanja profila na Instagramu i najveće životne prekretnice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene