I ona je slomljena

Slavna prsata plavuša prvo je odbila prosidbu, a onda i ostavila 19 godina mlađeg

Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Adil Rami (Foto: Getty) +0 Pamela Anderson (Foto: Getty) Galerija

Pamela Anderson ostavila je mladog nogometaša Adila Ramija nakon godinu dana veze.

51-godišnjoj glumici i seks simbolu slomljeno je srce.

Pogledaj i ovo Nicole Eggert Bori se s opakom bolesti Pamtimo je kao zanosnu plavušu iz kultne serije, a sada je pokazala kako izgleda bez kose, nakon što je sama sebi obrijala glavu

Radi se o Pameli Anderson koja je posljednjih godinu dana bila u sretnoj ljubavnoj vezi s mlađahnim nogometašem Adilom Ramijem.

Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prsata ljepotica i 32-godišnji nogometaš čak su i živjeli zajedno u Francuskoj, a navodno je on i nedavno kleknuo pred svoju dragu. No, umjesto da mu oduševljeno kaže "da", Pamela ga je odbila, a ubrzo nakon toga i ostavila.

Kako prenose strani mediji, uzrok nije treća osoba niti išta slično, već činjenica da glumica misli kako on zbog nje zanemaruje brigu o svojim 2-godišnjim blizancima.

Adil Rami (Foto: Getty) Adil Rami (Foto: Getty) Foto: Getty

Pamela je iz tog razloga odlučila da više neće biti u životu svog mlađahnog odabranika i njegove djece,a njezini prijatelji istaknuli su kako joj je slomljeno srce, no svjesna je da život ide dalje te smatra kako je ovo bio "nesebičan potez s njezine strane".

"Pamela zna da će joj Adil jednog dana biti zahvalan zbog svega, iako je šokiran kako su se odvili događaji", otkrio je glumičin prijatelj za TMZ.

Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Zvijezda nekadašnje hit serije "Spasilačka služba" već se iselila iz zajedničkog doma.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene