Šokantna objava

Čitavu vezu ju je varao s drugom, a ona je sada sve otkrila: "Čudovište je vodilo dvostruki život, bojim ga se"

Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević, Pamela Anderson, Adil Rami (Foto: Instagram) Pamela Anderson Tommy Lee (Foto: Getty) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Thomas SAMSON / AFP) +0 Adil Rami (Foto: Getty) Galerija

Pamela Anderson od 2017. godine bila je u vezi s nogometašem Adilom Ramijem.

Prsata ljepotica šokirala je brutalno iskrenom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Kraljica plaže Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Radi se o 51-godišnjoj zvijezdi nekad popularne serije "Baywatch", Pameli Anderson, koja je posljednje dvije godine u sretnoj vezi s mlađahnim nogometašem Adilom Ramijem.

Barem je javnost mislila kako je sretna, jer ljepotica je svoju bolnu istinu odlučila otkriti na Instagramu na kojem je objasnila kako ju je njezin dečko čitavo vrijeme varao.

"Teško je prihvatiti da su zadnje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarena sam, navedena da mislim kako smo imali 'veliku ljubav'. Slomljena sam, jer sam u zadnjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Šalio se na račun drugih igrača koji imaju djevojke u stanovima blizu svojih žena. Nazivao ih je čudovištima? No, ovo je gore. Svima je lagao. Kako je mogao kontrolirati srca i umove dviju žena? Sigurna sam kako ih je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla toliko ljudi, a sebi nisam uspjela pomoći?", napisala je prevarena ljepotica pored crno-bijele fotografije sebe i sada vjerojatno već bivšeg dečka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s hard to accept 💔 The last (more than) 2.years of my life have been a big lie. I was scammed, led to believe ... we were in « big love »?. I’m devastated to find out in the last few days. That he was living a double life. He used to joke about other players who had girlfriends down the street in apartments close to their wives. He called those men monsters. ? But this is worse. He lied to all. How is it possible to control 2 women’s hearts and minds like this - I’m sure there were others. He is the monster. How could I have helped so many people @ndvhofficial and not be wise enough or able to help myself.

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Ipak, glumica se nije zadržala samo na objavi, već je svoje mišljenje izrazila i u nekoliko komentara ispod objave.

"Narcisi i sociopati se nikada ne mijenjaju, ovo je moja najgora noćna mora. Nisam bila ljubomorna osoba dok njega nisam upoznala, no sretna sam što znam istinu, iako me boli kao pakao. I njoj je lagao, također je šokirana i jako tužna. No ne može nas više povrijediti. Upozorio me kako su svi tabloidi u Francuskoj njegovi prijatelji koji sve kontroliraju pa sam se zato i oglasila na Instagramu."

"Ne vjerujem da ću se lako oporaviti od ovoga, nisam glupa. Sad ću napustiti Francusku, iako je on sve pokušao, slao mi je cvijeće i pisma, no ništa nisam prihvatila. Pojavio se u mom hotelu, no osiguranje ga je izbacilo. Sada imam zaštitara, jer ga se bojim. Uvijek je bilo teško kada bi nas posao razdvojio, jer mi nije vjerovao. Osjećao se nesigurno, stalno me htio pored sebe. Stalno sam mu morala pokazivati lokacije na kojima sam, no prihvatila sam da je to normalno", nastavila je dalje glumica i starleta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Tisuće obožavatelja komentiralo je njezinu objavu te joj poručilo kako zaslužuje bolje, a među njima je bila i bogatašica Paris Hilton. "Volim te Pamela, ti si predivna, ikona i legenda, zaslužuješ najbolje", poručila joj je.

Pamela iz propalog braka s rokerom Tommyjem Leejem ima dvojicu sinova, a ni kasnije veze nisu bile sretne, već burne kao i brak. I dok je javnost mislila kako je napokon našla mirnu luku s popularnim nogometašem, sve se preko noći srušilo kao kula od karata.  On se još nije oglasio u vezi svega, no istovremeno je objavio fotografiju sebe na Instagramu s velikim osmijehom na licu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) +6 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene