sud ima posla!

Iza blještavila Hollywooda nerijetko se kriju strašne priče, a neke od njih dobro su zataškane u javnosti

Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Michael Douglas Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) James Franco (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Galerija

Slučajevi Harveyja Weinsteina i Billy Cosbyja sablaznili su svijet, no oni nisu jedini koje su kolegice optuživale za seksualno napastovanje...

Hollywood je poznat po glamuru i životu koji si rijetki mogu priuštiti, no iza svjetala reflektora ponekad se krije potpuno drugačija priča koja nije nimalo nalik onoj o kojoj čitamo u medijima. Jedan od najvećih skandala je onaj u slučaju Harveyja Weinsteina, holivudskog moćnika koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog godina i godina seksualnih napasotvanja.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones Jedinstvena ljepota Jedna od najljepših žena svijeta mami uzdahe fotografijama s ljetovanja, ima 53 godine i svojim atributima obara s nogu!

Prije nekoliko dana slučaj glumca i komičara Billa Cosbyja ponovno je obišao čitav svijet. Njega su oslobodili svih optužbi za seksualno napastovanje te su ga pustili prošloga tjedna iz zatvora nakon tri godine. Sud je Billa proglasio krivim zbog drogiranja i seksualnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine i od rujna 2018. godine bio je iza rešetaka. Na žalost, to nisu izdvojeni slučajevi, bilo ih je još.

Stevena Seagala je kolegica sa seta filma iz 2005. godine optužila za seksualno napastovanje. Policija u Los Angelesu je pokrenula istragu protiv njega, a manekenka Faviola Davis je u tom trenutku također rekla da ju je pipkao i neprimjereno se prema njoj ponašao na jednoj audiciji 2002. godine. Portia de Rossi, Julianna Margulies i Katherine Heigl dodale su kako je i njih seksualno napastovao, no Seagal je sve optužbe odbacio.

U problemima se našao i Michael Douglas. Glumac je prije tri godine u jednom intervjuu odbacio optužbe za seksualno nasilje koje je protiv njega pokrenula bivša kolegica s kojom je radio 30 godina ranije. "Ovo je potpuna laž. Priznao bih bilo što za što sam kriv, ali za ovo nisam", žustro je onda rekao Douglas.

Kontroverze oko Jamesa Franca započele su 2018. godine na dodjeli Zlatnih globusa kada je Ally Sheedy komentirala da ga nitko ne bi trebao pustiti na slična događanja zbog svega što je učinio. Na svom Twitter profilu je kasnije napisala pa obrisala nekoliko objava u kojima je napisala da ju nikad nitko ne pita zbog čega je otišla iz svijeta glume. Pet ostalih žena kasnije ga je optužilo za neprimjereno ponašanje, no glumac je odbacio sve optužbe. Ipak, nedavno se nagodio u jednom slučaju tužbe za seksualno napastovanje te je platio 2,2 milijuna dolara djevojci koja je tvrdila da ju je natjerao da snima eksplicitne scene ispred kamera protiv njezine volje.

Bivšu reality zvijezdu, Josha Duggara, policija je uhitila u travnju ove godine u njegovom domu u Arkansasu. Optužen je zbog posjedovanja dječje pornografije. Ukoliko ga sud proglasi krivim, mogao bi dobiti do 20 godina zatvora, a morao bi platiti i po 250.000 dolara za svaki slučaj za koji ga optuže. Duggaru će suđenje početi u srpnju, no njegovi odvjetnici uvjereni su da nije kriv.

Glumac Kyle Massey, poznat po ulozi u seriji "That's So Raven", ovih je dana također na udaru kritika. Njega je tužila 13-godišnja djevojčica koja je ispričala policiji da joj je slao poruke eksplicitnog sadržaja. Glumca poznaje još otkako je imala 4 godine, a odvjetnici tvrde kako bi mogao dobiti novčanu kaznu do 1,5 milijuna dolara. Kako je djevojčica još maloljetna, glumcu prijeti i oštro suđenje.

Čelnika Republic Records grupe, Charlieja Walka, prije tri je godine kolegica Tristan Coopersmith u otvorenom pismu optužila za seksualno napastovanje. Istaknula je kako joj je Walk slao neprimjerene poruke, pipkao je tijekom službenih večera te joj je govorio neprimjerene stvari. Iako je tvrdio kako su sve optužbe neistinite, Walk je odstupio sa svoje dužnosti mjesec dana nakon toga.

Kate Upton je 2018. godine optužila krwativnog direktora Guessa za seksualno napastovanje. Istaknula je onda kako je razočaravajuće da takav brend poput Guessa podržava Paula Marciana. Manekenka je naglasila kako Marciano ne bi smio biti u mogućnosti seksualno i emotivno napastovati žene. Modni dizajner sve je optužbe odbacio.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) +3 Anastacia (Foto: Profimedia) Celebrity Diva moćnog glasa i nezaboravnih trbušnjaka dva puta je pobijedila rak, nismo je predugo vidjeli, sve je zapanjila svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene