Zbog bolesti

Otkazan koncert Tereze Kesovije 18.12. u Kinu Europa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Organizatori koncerta i menadžment glazbenice ispričavaju se svim kupcima ulaznica na ovoj neočekivanoj situaciji.

Slijedom zdravstvenih problema zbog kojih je glazbena diva Tereza Kesovija i hitno hospitalizirana, otkazuje se njezin najavljeni solistički koncert 18. prosinca u zagrebačkom Kinu Europa. Unatoč inzistiranju same glazbenice da se koncert usprkos svemu održi, organizatori su u dogovoru s liječničkim timom odlučili kako su zdravlje te siguran i miran oporavak glazbenice prioritet te kako se koncert, unatoč njezinu snažnom protivljenju, otkazuje.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Tereza Kesovija se od srijede navečer nalazi u zagrebačkoj Klinici za infektivne bol

Kako je koncert gotovo rasprodan, u ovom trenutku datum Terezina povratka na pozornicu zbog oporavka se ne može predvidjeti, organizatori će svim kupcima ulaznicama vratiti novac u cijelosti. Povrat novca može se učiniti na blagajni Kina Europa, od ponedjeljka 15. prosinca od 12:00 do 20:00 sati svakog radnog dana.

Organizatori koncerta i menadžment glazbenice ispričavaju se svim kupcima ulaznica na ovoj neočekivanoj situaciji te zahvaljuju na njihovom razumijevanju. Ujedno se zahvaljuju i svim prijateljima, kolegama, obožavateljima na lijepim riječima i porukama podrške.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene