Prijavio ga

Osvećuje mu se? Bivši muž skijašice 'sabotirao' Tigera Woodsa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši muž je nazvao organizatore turnira na kojem je Tiger Woods i rekao im kako je golfer čak dva puta prekršio pravila igre.

Nekadašnji skijaš te bivši suprug skijašice Lindsey Vonn, koja je sad u s golferom Tigerom Woodsom, tijekom najnovijeg turnira pomogao je organizatorima da uoče ono što im promklo te Tiger šanse za pobjedu time dovede do minimuma.

>> Mislila je da je nitko neće primijetiti ispod šešira?!

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Legendarna Lindsey Iz skijaškog odijela u kupaći kostim: Jedna od najljepših sportašica svijeta počastila fanove golišavim fotkama

Naime, Tiger Woods je na turniru dobio dva kaznena udarca jer je napravio dva nepravilna udarca što nisu primjetili organizatori, ali zato jest Thomas Vonn koji je nazvao organizatore i sve im prijavio. Time se čak i pohvalio na društvenim mrežama: 'Nema na čemu, organizatori Masters turnira. Drago mi je što sam vas nazvao i pomogao vam. Uvijek treba paziti na varalice', napisao je Thomas na Twitteru.

Tiger Woods ovaj turnir nije uspio osvojiti još od 2008. godine, a kako su mu sad šanse svedene na minimum, vjerojatno ga neće osvojiti niti ove godine.

Lindsey i Thomas bili su u braku od 2007. godine do 2011. godine no razvod je finaliziran tek u siječnu ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene