Slučajno ili namjerno?

Društvene mreže gore zbog gafa: "Moglo je biti i gore"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve više tviteraša sumnja u autentičnost gafa koji je zasjenio čak i proglašenje krive Miss Universe.

Ovogodišnja dodjela Oscara upisala se u povijest zbog gafa koji se dogodio tijekom proglašenja najboljeg filma. Warren Beatty pobjednikom je proglasio film "La la land" iako je zlatni kipić zapravo osvojio "Moonlight".

Pogledaj i ovo Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' Briljantan uradak! Favorit ovogodišnjih Oscara: Jedan od najvažnijih filmova prošle godine, potresan i nužan

Ovaj neviđeni skandal napravio je pravu buru na društvenim mrežama, a mnogi nisu krili razočaranje pogreškom koji je obilježio najglamurozniju noć u Hollywoodu. Mnogi su ga već prozvali i najvećim gafom u povijesti filmskih nagrada."Bit će još i gori ako se ispostavi da je La la land doista osvojio Oscar", napisao je jedan korisnik Twittera. 

No bilo je i onih koji smatraju da je ovaj gaf zapravo pomno smišljena strategija."I Oscar ide Oscaru za lažni gaf tijekom proglašenja najboljeg filma jer su napravili sve da Oscar postane viralan", smatra jedan tviteraš.

Neki su se odmah prisjetili istog gafa koji se dogodio na izboru za Miss Universe 2015. godine kada je voditelj zabunom pobjednicom proglasio krivu misicu.

Neki su pak povukli paralelu s američkim predsjedničkim izborima. "Da se barem takav gaf dogodio tijekom izborne noći", glasi jedan od tvitova. Bilo slučajno ili namjerno jedno je sigurno - zbog ovoga će se o Oscarima još dugo pričati. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene