Ups!

Mlađahni dečko nije bio s njom na važnom događaju, a probleme joj je radila haljina zbog koje je tražila pomoć!

Olivia Wilde Olivia Wilde Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde - 3 Olivia Wilde - 2 Olivia Wilde - 1 Olivia Wilde - 5 Olivia Wilde - 4 Olivia Wilde - 1 Harry Styles i Olivia Wilde - 11 Olivia Wilde - 2 Olivia Wilde - 3 Harry Styles i Olivia Wilde - 14 +14 Harry Styles i Olivia Wilde - 13 Galerija

Olivia Wilde zasjala je na premijeri filma ''Don't Worry Darling'', u šljokičastoj haljini imala je malih problema, brzo su joj uskočili u pomoć.

Olivia Wilde zasjala je na premijeri svog filma ''Don't Worry Darling'' u Španjolskoj, a svu pozornost na crvenom tepihu ukrala je krojem haljine.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve za posao Utjelovit će gay policajca i snimiti scene seksa s muškarcem, škakljivi prizori mu nisu problem

Duga uska haljina zelene boje šljokičastog materijala pokazala je Olivijinu vitku figuru, a veliki prorez preko cijelih leđa otkrio je dio njenih grudi s bočnih strana.

Ipak, redateljici i glumici je haljina stvarala male probleme pa je tijekom poziranja stala na nju, a trebala je i malu pomoć kako bi se izula i ponovno krenula dalje.

U pomoć joj je uskočila jedna žena koja je Oliviji otpetljala štiklu i haljinu te joj pomogla da siđe niz stepenice, piše Daily Mail. 

Olivia je na premijeru stigla bez glavnih glumaca u filmu Harryja Stylesa i Florence Pugh, a mnogi su ostali razočarani jer se Harry nije pojavio na crvenom tepihu.

Olivia je u vezi s Harryjem, a na Venecijanskom festivalu ove godine bila je drugačija situacija. Harry i Olivia su izmjenjivali samo nježne poglede, ali dalje od toga nije išlo. Iako je ovaj dvojac već dulje vrijeme u vezi, Olivia i Harry na ovakvim događanjima nikada ne daju naslutiti da su prisni pa je tako bilo i ovog puta.

Olivia je režirala ovaj film te u njemu i glumila, a za glavnu mušku ulogu odabrala je upravo Harryja. Iako je Styles pjevač koji se proslavio u bendu One Direction za kojim i dandanas lude mnoge djevojke, Harry se okušao i u nekoliko glumačkih uloga pa ga je za film odabrala i Olivia.

Harry je dosad glumio i u filmu ''Dunkirk'', snimio je film ''My Policeman'', a pojavio se i u Marvelovim ''Eternalsima''.

Ipak, film je ostao u sjeni nakon što se počelo pisati o skandalu koji je izazvao upravo Harry. Pjevač je, navodno, pljunuo svom kolegi iz filma Chrisu Pineu u krilo jer mu je zauzeo mjesto pored Olivije na premijeri, a internetom se odmah proširila snimka i razni komentari. Ipak, dan kasnije oglasio se Chrisov glasnogovornik te rekao da su to apsolutne laži te da se Harry i Chris iznimno poštuju.

Mnogi su odmah zaključili da ovo ne može biti istina jer Harry slovi za jednu od omiljenih osoba Hollywooda te su ga razni slavni kolege opisali kao neodoljivo šarmantnog i uljudnog dečka, a to je primijetila i Olivia koja ga je dosad nahvalila u intervjuima oko filma.

O njihovoj vezi krenula su šuškanja krajem 2020. godine kada je trajalo i snimanje filma, a o špekulacijama da među njima postoji nešto više znali su, doduše, samo njegovi fanovi koji ga prate u stopu. Ipak, javnost su šokirali na samu Novu godinu 2021. kada su izašle fotografije paparazza na kojima se drže za ruke na vjenčanju Harryjeva menadžera Jeffa Azofa.

Nije dugo trebalo da se vijesti prošire društvenim mrežama, a Harry je dobio negativnih komentara kao nikada do tada. Naime, većina njegovih obožavatelja protivi se vezi s Olivijom jer je 10 godina starija od njega, a također je samo tri mjeseca prije Harryja ostavila supruga Jasona Sudeikisa s kojim ima dvoje djece. Krenula su, naravno, i šuškanja kako je Olivia Jasona varala s Harryjem, a mnogima nije jasno ni kako su se spojili baš kad je on krenuo glumiti u njenom filmu pa je stoga dio obožavatelja bio uvjeren da se radi o čistom PR-u kako bi promovirali film, ali ovo dvoje golupčića i dalje uživaju u svojoj vezi.

Uskoro će im biti dvije godine, a Harryju je ovo druga dulja veza koju je uspio zadržati tijekom svoje mlade karijere. Jedina djevojka s kojom je uspio biti romantično vezan dulje od godinu dana bila je Kendall Jenner.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 4 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 5 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 6 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 3 +19 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 2 Celebrity Glumica Kate Winslet završila u dubrovačkoj bolnici, stigla je u crnom kombiju, a pratilo ju je nekoliko ljudi

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +28 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u opako kratkoj i uskoj haljini istaknula sve svoje čari, duge noge i dekolte bili su u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene