neobičan stajling

Zbog slatkog društva skoro pa ignorirala prijatelje, a onda je umalo pokazala previše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivia Culpo nije ispuštala psića iz ruku tijekom druženja s prijateljima.

Manekenka i bivša miss Universe Olivia Culpo (28) trebala je u srijedu uživati u večeri s prijateljima, no oni su pali u drugi plan.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo - 2 Hmm... Bivša misica mamila je poglede u opravici s mnoštvom otvora, a još jedna stvar potaknula je sve na razmišljanje!

Naime, američka influencerica nije se odvajala od svog psića u restoranu u Malibuu. Olivia ga je nosila cijelo vrijeme u rukama i posvetila mu je svu pozornost. 

Tijekom izlaska s prijateljima nosila je neobične kožne hlače i crni topić iznad pupka, a on joj se u jednom trenutku zbog psića podigao. Nazirao joj se rub grudi i umalo je pokazala previše. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today’s look w @louisvuitton and @oliversprinkles. He’s feeling better but still lethargic. Thank you guys for all the sweet DMS!!! #lvvolt ❤️❤️❤️

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Inače, osim sa psićem Olivia u posljednje vrijeme uživa i s dečkom, igračem američkog nogometa Christianom McCaffreyjem (24). Nedavno je podijelila njihove strastvene fotografije s odmora. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović - 4 Sanja Musić Milanović - 3 +1 Sanja Musić Milanović - 2 inMagazin Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene