Čestitke!

Zvijezde serije Nove TV dobitnice Nagrade hrvatskog glumišta: ''Hvala onom čudu od djeteta''

Vlasta Ramljak (Foto: Nova TV) Vlasta Ramljak (Foto: Nova TV) Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vlasta Ramljak (Foto: Nova TV) +0 Vlasta Ramljak i Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) Galerija

Prošle nedjelje u Zagrebu su dodijeljene Nagrade hrvatskog glumišta, a dobitnice su i dvije naše glumice iz serije "Drugo ime ljubavi", Olga Pakalović i Vlasta Ramljak.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u nedjelju su dodijeljene Nagrade hrvatskog glumišta.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Drugo ime ljubavi Ecija najavila novu seriju u klinču sa Slavkom, obožavatelji jedva čekaju prvu epizodu

Nagrade su dobile i dvije naše glumice iz serije "Drugo ime ljubavi".

Tako je najboljom glavnom ženskom ulogom proglašena ona Olge Pakalović za ulogu istoimenog lika u predstavi "Konstelacije" Teatra Exit, a Vlasti Ramljak dodijeljena je nagrada za sporednu ulogu Omame u predstavi "Doljnjodravska 11" u izvedbi HNK-a u Osijeku.

"Lijepo mi je bilo raditi u Osijeku, iako sam ga davno napustila. Ipak sam ja Osječanka. Hvala i onom čudu od djeteta s kojim sam provela 4 sata na pozornici Viti Čičku", poručila nam je u kratkom telefonskom razgovoru naša glumačka diva, koja je u bogatoj karijeri uvijek imala uloge karakterno jakih žena.

Radnja predstave događa se burnih 50-ih u radničkom naselju uz obalu Drave, kroz sjećanje naratora Drage Hedla (Darko Milas) i njegova oživljena sjećanja u liku dječaka Dade (Vito Čičak). Baku dječaka glumi upravo Vlasta. Riječ je o njemačkoj obitelji Kenig, koja će također doživjeti tragičnu sudbinu njemačkih obitelji nakon Drugog svjetskog rata te polako iščeznuti.

Vlasta svoju ulogu opisuje kao hrabru, oštroumnu Njemicu koja se nije dala, a zbog nje mjesec dana, kako sama kaže kroz smijeh, nije jela niti spavala, no isplatilo se.

Naime, u vrijeme proba za predstavu Vlasta je paralelno snimala i seriju "Drugo ime ljubavi", pa bi do pola 2 ujutro bila u Osijeku, a zatim bi uskakala u automobil da bi u pola 6 ujutro bila na zagrebačkom Velesajmu.

"Moj tempo je žestok. Sad snimam i paralelno radim jednu veliku kazališnu predstavu od gotovo 4 sata. Noću sam bila na probama 300 kilometara dalje, a ujutro u pola 6 na setu serije i navečer opet natrag. U međuvremenu sam odrađivala diplomske ispite sa studentima jer sam redoviti profesor na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. I u Mađarskoj još imam aktivnih predstava. I još sam turbobaka", rekla nam je još u rujnu simpatična Vlasta.

Svečani program i dodjelu nagrada vodili su glumci Slavko Sobin, kojeg također gledamo u hit-seriji ''Drugo ime ljubavi'', te Bojana Gregorić Vejzović.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Blac Chyna (Foto: Instagram) Celebrity Pljačka, batine i bijesna bivša supruga nisu razdvojili par koji je priredio vrući show pred kamerama
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene