"Girl power" ili novac?

Što se zapravo krije iza ponovnog okupljanja jedne od najuspješnijih grupa svih vremena?

Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Getty Images) Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (FOTO: Instagram) Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) +0 Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Vijest o ponovnom okupljanju grupe Spice Girls objavljena je na velika zvona, no ipak nije sve idealno.

Stih "prijateljstvo nikad ne prestaje", nažalost ne vrijedi za one koje su nebrojeno puta izvele i inspirirale djevojčice diljem svijeta, popularne Spice Girls koje su na velika zvona najavile svoj povratak na glazbenu scenu.

Pogledaj i ovo Spice Girls (Foto: Instagram) najveća slava Globalni uspjeh i put prema raspadu djevojaka koje su prekšile protokol kad je princ Charles u pitanju

Kao najuspješnija ženska grupa svih vremena, vijest o okupljanju Geri, Mel B, Mel C i Emma objavile su s velikim osmijesima na licima, ne skrivajući uzbuđenje što će nakon 24 godine ponovno krenuti na turneju.

No na turneju će krenuti samo njih četiri, bez Victorije Beckham, supruge bivšeg nogometaša Davida Beckhama koja je postigla obiljnu karijeru modne dizajnerice i ulogu majke četvero djece.

Prema navodima bliskog izvora djevojkama, između djevojaka i njihova bivšeg menadžera Simona Fullera došlo je do velikog razilaženja i nesuglasica. 

Čini se kako su loši odnosi u centru zbivanja i okupljena četvorka osjeća se izdano od strane Victorije i Simona koji su još početkom ove godine izjavili kako će biti dio ponovnog okupljanja i turneje.

Tenzije su, prema tvrdnjama izvora, porasle ljetos nakon što je Victorija pozirala za magazin Vogue u odjevnoj kombinaciji inspiriranoj "spajsicama", što je naljutilo Mel B.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Povodom nedavne Noći vještica Mel B se na jednoj zabavi pojavila maskirana u Victoriju, držeći u rukama natpis s izjavom da neće na turneju čak ni ako je fanovi preklinju. Dodala je i kako je njihov odnos pun ljubavi i mržnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Victoria tijekom jučerašnjeg predstavljanja turneje nije ni spomenuta, unatoč tome što je na Twitteru napisala prijateljsku poruku svojim bivšim kolegicama.

Ipak, izvor tvrdi kako se Geri, Mel C, Mel B i Emma nadaju kako će im se Victorija pridružiti bar je jednom od ukupno šest planiranih koncerata.

Iako su fanovi uzbuđeni i jedva čekaju koncerte svoje omiljene grupe, mnogi se pitaju što se krije u pozadini njihova okupljanja i turneje, a vrlo je lako moguće da je glavni motiv novac, jer navodno bi svaka trebala zaraditi 8 milijuna funti. Također, javile su se i sumnje hoće li stvarno uspjeti napuniti Wembley Stadion bez Victorije na pozornici.

43-godišnjoj Mel B bi novac itekako dobro došao kao samohranoj majci triju djevojčica koje je dobila s tri različita muškarca. 19-godišnju kćer dobila je u braku s prvim suprugom glumcem Jimmyjem Gulzarom, 11-godišnju Angel čiji je otac glumac Eddie Murphy te 7-godišnju Madison koju je imala s drugim suprugom, danas bivšim, Stephenom Belafonteom.

42-godišnja Emma danas radi kao voditeljica na radijskoj postaji Heart FM, a njezina se imovina procjenjuje na 21 milijun funti. Zaručena je za bivšeg člana grupe Damage Jadea Jonesa, s kojim ima dva sina, 11-godišnjeg Tatea i 7-godišnjeg Beau, s kojima živi u sjevernom Londonu.

44-godišnja Mel C ima bogatstvo od 37 milijuna funti i uspješnu karijeru solo pjevačice nakon što je napustila grupu. Majka je 9-godišnje kćeri Scarlet koju je dobila u vezi s agentom za prodaju nekretnina Thomasom Starrom, a trenutno je u vezi sa svojim menadžerom Joem Marshallom.

Geri kojoj je danas 46 godina, je što se tiče imovine, odmah iza Victorije, s 30 milijuna funti. Ona se i dalje bavi pjevanjem, piše dječje knjige i voditeljica je glazbenog natjecanja na BBC-u. Ima 12-godišnju kćer Bluebell iz veze sa scenaristom Sachom Gervasijem i 22-godišnjeg sina Montyja iz braka s prvakom motociklističkih utrka Christianom Hornerom.

Što se tiče Victorijine imovine, ona je daleko veća nego ostalih "spajsica" i procjenjena je na vrtoglavih 240 milijuna funti i njoj zarada od turneje, pretpostavljamo, ne bi puno značila u životu. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene