Bolno za oči i uši

Četiri minute horora: Slavna pjevačica može se pozdraviti s karijerom nakon povratničkog nastupa

Cheryl Cole (Foto: Screenshot) Cheryl Cole (Foto: Screenshot) Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Screenshot) Juraj Zigman i Cheryl Cole (Foto: Instagram) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl i Ashley Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) +0 Cheryl Cole (Foto: Getty) Galerija

Cheryl Cole blistala je u kostimu našeg Juraja Zigmana, no nastup je bez obzira na to bio loš.

Nekada davno Chery Cole bila je velika zvijezda u Velikoj Britaniji.

Pogledaj i ovo Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Nije bila njezina godina 2018. godine ostavio ju je mlađahni dečko, fanovi su pokopali novu pjesmu, no ona se ne predaje

35-godišnja ljepotica glazbenom je scenom žarila i palila u sklopu ženskog benda Girls Aloud čija je bila najistaknutija i medijima najzanimljivija članica. Drugim riječima, ono što je Nicole Scherzinger bila u The Pussycat Dollsicama, to je Cheryl bila u svom bendu.

Pozornost je privlačila i burnim privatnim životom. Prvo brakom s poznatim nogometašem Ashleyjem Coleom koji ju je navodno varao na svakom koraku, a onda je stigao i francuski biznismen Jean-Bernard Fernandez-Versini koji ju je navodno besramno iskoristio zbog novca i slave. Brak s njim potrajao je tako svega 19 mjeseci. U to vrijeme, bend Girls Aloud je prestao postojati, a Cheryl se otisnula u solo vode u kojima je neko vrijeme poprilično uspješno plivala, a onda je krenula tonuti.

No, ponovno, itekako sposobna manipulatorica medijima, potrudila se da dođe na naslovnice svih novina. Ovoga puta joj je to pošlo za rukom vezom s 10 godina mlađim pjevačem Liamom Payneom koji je karijeru započeo u bendu One Direction koji se okupio nakon audicija na slavnom showu "The X Factor" u kojem je atraktivna brineta bila sutkinja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Par je u ožujku 2017. godine dobio sinčića Beara, a nakon njegovog rođenja stvari su krenule po zlu. Preciznije, Liamova solo karijera krenula je uzlaznom putanjom, dok je Cheryl ostajala kod kuće s majčinskim dužnostima, bez ikakvog hita na vidiku. Brzo nakon prvih glasina da među njima nešto nije kako treba, pjevačica je još jednom pridobila medije u svoju korist pa se s mlađahnim partnerom pojavila zagrljena na jednoj od najvažnijih noći u britanskom šoubiznisu - na dodjeli BRIT nagrada. Par je zaljubljenim pogledima i dodirima napravio pravi show za medije, no kada su se svjetla pozornice ugasila, a fotoaparati prestali blicati, Cheryl je uglavnom sjedila sama za stolom i tipkala na mobitel.

Uslijedila je potvrda prekida, nakon koje Liam nije dugo skrivao novu djevojku, manekenku Cairo Dwek. Cheryl se za to vrijeme skrivala od medija, a onda je prije nekoliko dana izbacila novi singl "Love Made Me Do It" kojim se još jednom pokušala u velikom stilu vratiti na vrhove glazbenih ljestvica. Pjesmu je premijerno izvela u sinoćnjoj epizodi "X Factora", a komentari publike bili su blago rečeno užasni.

"Ovo je bilo bolno za gledati i slušati", jedan je od komentara koji najvjernije dočarava nešto više od 4 minute Cheryline sramote na pozornici popularnog showa. Iako je brineta izgledala fantastično u kostimu riječkog dizajnera Juraja Zigmana, nastup je bio "mlak" i čudan, dok joj i na nekim dijelovima pjesme glas počeo otkazivati poslušnost.

Iako vjerujemo kako se pjevačica nadala povratku u velikom stilu, nekako nem se čini kako se nakon sinoćnjeg nastupa može pozdraviti s karijerom, a koliko je sve to loše izgledalo, uvjerite se sami na OVOM LINKU.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) +1 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Ava Karabatić (Foto: Facebook) Ivica Karabatić (Foto: Facebook) Ava i Ivica Karabatić (Foto: Facebook) Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Ava Karabatić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Celebrity Otac Ave Karabatić: "Volio bih imati unuku koja će biti pametna poput moje kćeri"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene