Preslatki su!

Jelena i Novak Đoković su kao zaljubljeni tinejdžeri, pogledajte fotografije koje dokazuju koliko se vole

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Novak Đoković (FOTO: Instagram) Novak i Jelena Đoković (Foto: Arhiva/AFP) Novak Đoković, Jelena Đoković (Foto: Instagram) Novak Đoković, Jelena Đoković (Foto: Instagram) Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) +0 Novak Đoković (Foto: Facebook) Galerija

Novak i Jelena Đoković uživaju u ljetnom odmoru u španjolskoj Marbelli.

Nakon što je peti put osvojio Wimbledon, srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena dio odmora su odlučili provesti u španjolskoj Marbelli, gdje su snimljeni u zajedničkoj šetnji plažom. Par na fotografiji djeluje zaljubljeno poput tinejdžera dok su razmjenjivali slatke poljupce i šetali zagrljeni držeći se za ruke.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Jelena je pritom pokazala zavidnu liniju i duge noge u kratkoj suknji, kosu je skupila u dvije trendi pundže, a pogled sakrila iza sunčanih naočala, dok je Novak prošetao u jednostavnom sportskom izdanju.

Par je zajedno od srednjoškolskih dana, točnije zajedno su posljednjih 13 godina. Zaručili su se 2013. godine, a vjenčali su se na idiličnoj ceremoniji na otočiću Sveti Stefan u Crnoj Gori godinu dana kasnije. Zajedno imaju dvoje djece, 5-godišnjeg Stefana i 2-godišnju Taru.

Prije dvije godine šuškalo se o nesuglasicama u njihovu braku pa ako su i postojale, osmijesi na njihovim licima najbolji su dokaz da su ih i prebrodili. Glasine je pokrenuo sam Novak kada je priznao kako su privatni problemi utjecali na njegovu karijeru, a sve je potvrdio i bivši osvajač Wimbledona John McEnroe za BBC.

Inače, u luksuznoj Marbeli ovih dana borave i Goran i Nives Ivanišević pa možemo pretpostaviti kako su se parovi zajedno družili obzirom na to da je Goran od nedavno postao Novakov trener.

Osim Španjolske, bračni par Đoković za odmor je odabrao i Hrvatsku, a fotografijama s naše obale pohvalili su se na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong (Foto: Screenshot) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) +5 Edward Furlong (Foto: Profimedia) Celebrity Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene