Veliko priznanje

Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na setu serije Dar Mar Višestruke nominacije za Novu TV - 7 Višestruke nominacije za Novu TV - 6 Višestruke nominacije za Novu TV - 5 Višestruke nominacije za Novu TV - 4 Višestruke nominacije za Novu TV - 3 Višestruke nominacije za Novu TV - 1 Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo na setu serije Dar Mar +0 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Galerija

U jakoj konkurenciji za nagradu Večernjakova ruža i Zlatni studio su naši glumci, emisije, novinari, show i naslovna pjesma, a pobjednike birate i vi!

Nova TV ponovno se našla u izboru za nagrade i priznanja, nominirana je u tri kategorije Večernjakove ruže.

Pogledaj i ovo Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Priznanja se nižu! Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''!

Najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj Dnevnik Nove TV konkurira za tv emisiju godine, Mislav Bago nominiran je u kategoriji tv osoba godine, a novo lice godine mogao bi biti postati Fabijan Pavao Medvešek.

U finale za dodjelu nagrade Zlatni studio ušla je Ivana Paradžiković i emisija Provjereno, za glasove publike borit će se i naš Andrija Jarak u kategoriji tv novinar. Finalist u kategoriji tv zabava je i show "Tvoje lice zvuči poznato", ali i naslovna pjesma serije "Dar Mar" "Neće nas zauvik bit". U konkurenciji je i Goran Navojec u kategoriji najboljeg glumca.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput o imenima za dijete - 4 +0 Maja Šuput o imenima za dijete - 5 Celebrity Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene