Novi 'look'

Nova frizura, novi pierce – Jenn postala 'zločesta' djevojka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston ima imidž dobre djevojke iz susjedstva, a nakon što je odrezala kosu, probušila je i hrskavicu na uhu. Nikada nije kasno prijeći na drugu stranu...

Jennifer Aniston ima uglađeni stil, i blista u najjednostavnijim stvarima.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Nakon što je sve iznenadila svojom novom bob frizurom, 42-godišnja Jenn je otišla i korak dalje te je probušila ušnu hrskavicu – tako da ona i njezina najbolja prijateljica Gucci (Chelsea) Westman sada imaju iste dijamantne naušnice.

>> Procurile seksi fotke Jennifer Aniston!

'Ja i Jenn danas smo se probušile uši. volim te', poručila je 44-godišnja Westman na svojem Instagramu nakon objave fotografije. Osim što joj je Aniston najdraža prijateljica, druži se i poslovno surađuje i s Drew Barrymore, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow i Natalie Portman.

Novi imidž slavne prijateljice izgleda je rezultat 'dosade', kao što je i sama rekla za Vogue. 'Gledala sam televiziju i ugledala frizuru koja mi se svidjela. Fotografirala sam je i poslala svom frizeru Chrisu. On mi je rekao - 'To je stilistica Lawren Howell iz Voguea!', a ja sam tada obznanila kako se želim upravo tako ošišati', otkrila je 44-godišnja glumica koja je pritom opisala i osjećaj koji je 'dobila' s novom frizurom. 'Osjećam se odlično. Osjećam se znatno lakše nego prije', dodaje. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene