Zanimljivo!

Iza svima dobro znane maske skrilo se jedno divno iznenađenje: Poslije opakog početka, stvari su krenule u drugom smjeru!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nola Rađenović-Fijan Nola Rađenović-Fijan Nola Rađenović-Fijan Nola Rađenović-Fijan +0 Nola Rađenović-Fijan Galerija

Nola Rađenović-Fijan u showu "Supertalent" predstavila je svoje akrobatske vještine.

Učenica osmog razreda Nola Rađenović-Fijan na pozornicu showa "Supertalent" prošle je nedjelje donijela dašak hit-serije "La Casa de Papel" pojavivši se u kostimu kakav su nosili njezini glavni likovi, a u pozadini je zasvirala i njezina dobro poznata pjesma "Bella Ciao".

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Nolu inače fasciniraju cirkuske vještine i način na koji ljudi žive u cirkusu, a akrobacije su njezina ljubav i smatra da je to čarobno pa je svoj talent odlučila prezentirati široj javnosti.

Žiriju koji ju je isprva gledao s dozom straha, a onda i divljenja predstavila se akrobacijama na trapezu koje je izvela bez ijedne greške.

"Zaokružena je i cijela priča, vrlo si sigurna", zaključio je Janko Popović Volarić.

"Ja sam u šoku jer ti si toliko odrasla u tom svom nastupu i razgovoru, tvoja doza samouvjerenosti s pokrićem je već pola posla ovdje. Cijela priča je sjajna, baš si super", rekla joj je Maja Šuput.

"Ne znam što bih ti savjetovala za dalje, jako si odgojeno i pristojno dijete koje zna mjeru. A moja napomena bi bila samo, izaberi srednju školu koja će ti dati dovoljno prostora da radiš i ono što voliš", savjetovala joj je Martina Tomčić.

"Sve što si napravila je top, top, top", kratak i jasan bio je Davor Bilman.

Žiri je Nolu nagradio s četiri "da" za prolaz i složili su se kako već dugo nisu vidjeli tako dobar nastup.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Ana Brnabić (Foto: Pixell) +0 Ana Brnabić (Foto: AFP) Celebrity Tko je lijepa partnerica srpske premijerke koja je očarala Johnnyja Deppa? Rijetko se pojavljuje u javnosti, a skupa su već 11 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene