Ublažava situaciju

Sve da izbjegne zatvor? Srpska manekenka otkrila kako Luka Jović provodi vrijeme u karanteni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Luka Jović doletio je iz Madrida u Beograd zbog rođendana njegove cure Sofije Milošević.

Nogometaš Real Madrida Luka Jović (22) doletio je iz Madrida u Beograd radi djevojke Sofije Milošević (29), izvjestili su srpski mediji. 

Pogledaj i ovo showbuzz jako dobra genetika! Srpsku ljepoticu napadaju da se fotošopira pa je pokazala lice bez šminke i trbuh pet mjeseci od poroda

Naime, Jović je bio u Španjolskoj u karanteni, no odlučio je kako zbog rođendana manekenke mora doći u Srbiju. Kako pišu sprski mediji, nogometaš je stigao privatnim zrakoplovom i kada je sletio dobio je rješenje o samoizolaciji. Zbog toga se našao na udaru srpske javnosti ali tijela vlasti pa mu sada prijeti i zatvorska kazna u trajanju od tri godine.

Naime, prema članku 248. Krivičnog zakonika u Srbiji, odnosno nepostupanju po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, Joviću prijeti novčana kazna ili zatvor do tri godine.  

U međuvremenu je i njegova draga Sofija pokazala kako izgleda njihova trenutna karantena i otkrila da se zabavljaju sportskim aktivnostima poput kućne košarke. Uz to je objavila i video kako s balkona, s ostalim sugrađanima, plješću medicinskim djelatnicima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Rome with 💓 @lukajovic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Jović je u vezi sa Sofijom od ljeta prošle godine, no u početku je tajio da su skupa. Inače, manekenka je poznata po vezama s nekoliko srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji. 

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene