No shame!

Upoznajte besramno dobar plesački trio koji je dokazao da i prepotentnost može biti šarmantna

No shame (Foto: NOVA TV) No shame (Foto: NOVA TV) Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 1 Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 3 Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 2 Plesna skupina No shame (Foto: Nova TV) - 4 Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Plesna grupa No shame (Foto: Dnevnik.hr) No shame (Foto: NOVA TV) +0 No shame (Foto: NOVA TV) Galerija

Oni su besramno dobri plesači koji su svojim nastupom oborili s nogu i žiri i publiku Supertalenta, a imaju i prigodno ime - No Shame.

Žiri i publika Supertalenta već su navikli na izvrsne plesačke izvedbe mnogih parova, solo plesača, ali i skupina. Teško se izdvojiti u obilju dobrih nastupa, no ovoj plesačkoj grupi to je itekako pošlo za rukom. 

Pogledaj i ovo Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Odlično i moćno! Pogledajte zašto je ova djevojka preuzela svu Majinu pozornost: ''Imaš tu mušku energiju!''

Plesački trio fantastikus koji čine dvije djevojke i jedan mladić besramno je dobar u onome što radi, a imaju i prikladno ime - No Shame. 

''Ne sramimo se pokazati što znamo i ne sramimo se općenito doći negdje i otplesati nešto, bez ikakvih predrasuda, jednostavno smo otvoreni i zato - no shame'', objasnili su žiriju kojem su se predstavili s koreografijom s kojom su pobijedili na festivalu u Novom Sadu na kojem sudjeluje više od 2000 ljudi.

Prvi put na scenu su stali upravo 2017. godine u Novom Sadu, a kada su uvidjeli potencijal trija kao plesačke kategorije, nastavili su se natjecati i nizati uspjehe. Nakon prvih ohrabrenja i spoznaje o tome koliko su dobri, Zagrepčani su se odlučili prijaviti i na svjetski festival "Dance Star", na kojem su osvojili drugo mjesto u kategoriji hip-hopa 2018. godine. 

Ti vrsni plesači svoju su karijeru počeli graditi u vrlo ranoj dobi. Plesačica Valentina Anaković prvi je put zaplesala sa samo 6 godina, a od tada je izrasla i u trenericu i instruktoricu plesa koja se najviše razveseli kada čuje hip-hop ritmove, koji ju odmah počnu mamiti na ples.

Valentina i njezin partner David Farkaš zajednički su osmislili koreografiju za premijeru filma "Mamma Mia 2", koja se održala u pulskoj Areni prošle godine. David je svoj plesački put započeo kada je imao devet godina, a najkasnije je startala treća članica skupine, Gloria Bedeković. 

Gloria je prve plesačke korake otplesala sa 14 godina, a danas redovito surađuje s poznatim hrvatskim glazbenicima poput Tonyja Cetinskog i Colonije, za koje pleše u spotovima ili na koncertima. 

Ovaj sjajni trio pred našim je žirijem zaplesao i ostavio ih bez daha. Samouvjereni i besramni, zavladali su scenom i privukli svu pažnju na sebe. 

''Samopouzdanje s daškom prepotencije uvijek je dobrodošlo kad ima pokrića'', odmah nakon njihova nastupa rekao je Davor Bilman i tu stao, na što se Maja nadovezala da je zasigurno htio reći da pokrića u njihovu slučaju svakako ima. 

Svi su se složili da je nastup bio izvrstan, a svakom članu žirija posebno se svidjelo nešto drugo. 

''Mislim da ste stvarno opravdali svoje ime, moram reći da mi je Gloria uzela svu pozornost, imaš tu mušku energiju koju ja silno volim kad je posao u pitanju. Bili ste sjajni i stvarno je no shame kod vas'', zaključila je Maja Šuput.

Da su odlični, moćni i jaki, složio se i Janko Popović Volarić, a njihov ples pohvalila je i Martina Tomčić. Nakon takvih havlospjeva nije ni čudo da je rsplesani trio dobio propusnicu za daljnje natjecanje u showu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene