Najbogatiji 'zlatousti'

Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 580 milijuna dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sean Combs je opet najbogatiji hiphoper, javlja Forbes.

Raper nekad znan i kao Puff Daddy, Diddy i P. Diddy zadržao je vodeću poziciju na prestižnoj listi zlatoustih brbljavaca. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 580 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) Kakva kraljica Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine

Osnivač Bad Boy Recordsa sklopio je dogovor sa Ciroc votkom, potpisuje kolekcije odjeće Sean John i Enyce, ima vlastitu marketinšku agenciju Blue i financira niz tehnoloških startupova. Početkom ove godine Diddy je zajedno s Markom Wahlbergom promovirao i novi brend pitke vode AQUAhydrate.

Jay-Z mora gledati u leđa ljutom rivalu sa scene. Njegovih 475 milijuna dolara zarađeno je glazbom koju producira njegova izdavačka kuća Roc Nation te vođenjem istoimene menadžerske agencije. Z je novac uložio i u košarkaški klub Brooklyn Netse i dvoranu Barclays Center u kojoj se između ostalog igraju utakmice NBA lige. Ima i izdašan ugovor s Duracellom te proizvođačem konjaka Bacardi.

Treći je Dr. Dre koji je dio bogatstva vrijednog 350 milijuna dolara stekao i vlastitom kompanijom za proizvodnju audiofilskih slušalica Beats by Dre. Zvuči nevjerojatno, ali Dre danas drži više od polovice tržišta slušalica.

Četvrti je suosnivač Cash Money Recordsa Birdman. Njegovih 200 milijuna dolara prikupljeno je patronažom zvijezda kao što su Nicki Minaj, Drake i Lil Wayne. I on dakako ima vlastitu kolekciju odjeće i svoj brend votke.

Peti na Forbesovoj listi najbogatijih hiphopera je 50 Cent. Čovjek koji je na početku karijere vrijedio pola dolara, danas ih na računima ima 125 milijuna. Prodaje video igrice, odjeću i gomile sitnica brendiranih svojim imenom. I on je ušao u biznis s pitkom vodom, a sad pokušava konkurirati Dr. Dreu vlastitom hi-fi kompanijom SMS Audio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene