Nikad ljepša

11 godina mlađa supruga našeg legendarnog tenisača mamila uzdahe u lepršavoj haljinici

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Goran Ivanišević, Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević (Foto: Danijel Galić) Galerija

Goran i Nives Ivanišević pojavili su se na Noći hrvatskog tenisa i oduševili svojom pojavom.

Hrvatski teniski savez okupio je u petak sjajne tenisače na velikoj svečanosti - Noći hrvatskog tenisa. Tom prilikom naši su sportaši došli u pratnji svojih "boljih" polovica. Legenda hrvatskog tenisa, Goran Ivanišević, stigao je sa svojom suprugom Nives Ivanišević (37), koja je zasjala u haljini boje fuksije.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

Lijepa Nives pojavila se u lepršavoj haljini jarke boje koja joj je istakla vitke noge pa su mnogi odmah komentirali kako nikada nije bila ljepša. Goran također nije izgledao loše već je pored svoje 11 godina mlađe supruge pažnju plijenio u elegantnoj košulji i hlačama. Ponosni roditelji jednogodišnjeg Olivera koji je prije nekoliko dana proslavio rođendan nisu skidali osmijeh s lica. 

Osim što je primio nagradu, Goran je u petak proslavio 48. rođendan u društvu prijatelja i kolega. Večer je započela filmom o teniskim uspjesima koji je izazvao vrlo emotivne reakcije kako tenisača, tako i svih prisutnih u Kristalnoj dvorani koji su se prisjećali nekih od najvećih uspjeha u svijetu sporta uopće.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +6 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene