Majčinski osjećaji

Nives Ivanišević objavila fotografiju sa sinom na koju nitko nije ostao imun i posvetila mu dirljive riječi

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Prije sedam mjeseci 35-godišnjoj Nives Ivanišević promijenio se život – rodila je sina Olivera, a sve je oduševila posljednja fotografija koju je s njim objavila.

Nives Ivanišević ne libi se na svojem profilu na Instagramu svijetu obznaniti koliko je sretna i zahvalna na svojoj sreći. Tako je fanove nedavno oduševila fotografijama u bikiniju koje otkrivaju njezinu izvrsnu formu samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, a ovaj put je mlada mama svu pažnju posvetila sedmomjesečnom sinčiću Oliveru i podijelila predivnu fotografiju s njim. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look,Simba..everything the light touches is our kingdom💙 Sretnih ti 7 mjeseci #loveofmylife

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

Referirajući se na stihove slavnog repera Tupaca, sinu je poručila kako "će biti stvari koje će morati vidjeti, a učinit će i da će mu biti teško smijati se u budućnosti, no bez obzira na sve to što vidi, da će morati zadržati svoj smisao za humor i nastaviti se smiješiti" . 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There's gon' be some stuff you gon' see That's gon' make it hard to smile in the future But through whatever you see Through all the rain and the pain You gotta keep your sense of humor You gotta be able to smile through all this bullshit.. #rememberthat #2pac #tupacshakur

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Predivna fotografija koja prati objavu svjedoči o vezi majke i malog Olivera, a vidi se i kako sretna obitelj uživa na egzotičnom putovanju. 

Nives Ivanišević sinčića je dobila u braku s proslavljenim hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Maleni Oliver njoj je prvo dijete, dok Goran iz dugogodišnjeg braka s Tatjanom Dragović već ima dvoje djece – kćer Amber Mariju i sina Emanuela

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#17godinaposlije 💙💙💙💙

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Goran i Nives od samog su se početka svoje veze skrivali od očiju javnosti, a u bračnu luku uplovil su u prosincu 2017. Na prinovu su morali čekati manje od godinu dana, a sada zajedno s Oliverom proživljavaju najsretnije trenutke u životu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene