Godi joj uloga

Jedna od najljepših Hrvatica blista 8 mjeseci od porođaja, fanovi je se ne mogu nagledati: "Lijepa naša, predivna si"

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Danijel Galić) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives voli objavljivati fotografije sa sinom (Foto: Instagram) Galerija

Nives Ivanišević svojojm ljepotom plijeni pažnju na društvenim mrežama.

Radijska voditeljica i supruga umirovljenog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića, lijepa Nives Ivanišević na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju u jednostavnoj modnoj kombinaciji kojom je uspjela oduševiti svoje vjerne pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

Naime, Nives je pozirala u trendi trapericama, crnom topu i štiklama, a fotografiju joj je lajkalo više od dvije tisuće pratitelja, koji nisu štedjeli na komplimentima.

"Lijepa naša", "Prekrasna", "Koliko kose, "Divna si", samo su neki od njih.

Podsjećamo, Nives i Goran su prije osam mjeseci postali roditelji sina kojem su nadjenuli ime Oliver, a Nives majčinska uloga itekako pristaje. Nedavno je pokazala vitku liniju koju je vratila u rekordnom roku nakon porođaja, i to tijekom odmora na egzotičnoj lokaciji.

Nives je tako proslavila i prvi Majčin dan, povodom kojeg je sinu posvetila dirljivu poruku, ali i svim majkama čestitala njihov dan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

"Hvala ti, šmizlek, što si baš mene odabrao za svoju mamu. Ne sjećam se kako je bilo prije tebe i ne sjećam se kako izgleda uredna kuća ili odmorna ja, ali znam da ovolike količine ljubavi koje se svaki dan stvaraju za tebe čine od mene najsretniju osobu. Sretan Majčin dan svim majčicama", napisala je.

Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji, a jedino što par nikada nije skrivao jest sreća koju je Oliver samo upotpunio.

Goran iz prvog braka s manekenkom Tatjanom Dragović ima kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +1 La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć seks-simbol, danas uznemirujuća pojava: Sestra kralja popa šokirala deformiranim izgledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene