Preslatka obitelj

Ivaniševići proslavili 1. rođendan sina koji je uljepšao njihovu ljubavnu priču

Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives voli objavljivati fotografije sa sinom (Foto: Instagram) Galerija

Nives i Goran Ivanišević sinu Oliveru ime su dali po preminulom Oliveru Dragojeviću.

Radijska voditeljica i umirovljeni hrvatski tenisač proslavili su prvi rođendan sina Olivera.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Nives i Goran Ivanišević ovog vikenda imaju puno razloga za slavlje, jer je prije točno godinu dana na svijet stiglo njihovo prvo dijete, neodoljivi sinčić Oliver.

Jedan od najslađih domaćih parova na društvenim je mrežama podijelio fotografiju s proslave, a pritom nisu skrivali koliko su sretni otkad se njihovoj obitelji pridružio još jedan član.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"I naš mali kolačić proslavio je danas 1. rođendan", napisala je Nives uz obiteljsku fotografiju, a brzo su stigle i brojne čestitke od obožavatelja i prijatelja na društvenim mrežama.

Nives je ovo prvo dijete, dok Goran iz propalog braka s manekenkom Tatjanom Dragović ima još kćer Amber i sina Emanuela.

Oliver je ime dobio po preminuloj glazbenoj legendi Oliveru Dragojeviću, a ponosna mama često dijeli njihove neodoljive fotografije s tisućama svojih sljedbenika.

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo pred nju. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji.

I dok detalji svog odnosa brižno čuvaju za sebe, par ne skriva koliko se voli i podržava u svemu. Sretan rođendan, Oliver!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene