vidite li ga?

Nives Celzijus u badiću zabavnim izazovom skrenula pozornost na samo jedan dio tijela: "Što je nagrada?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pozirala je sjedeći na stolu za masažu, a u prvom planu je bila njezina pozadina gdje se nalazi jedan detalj.

Nives Celzijus često dijeli atraktivne fotografije koje razvesele njezine obožavatelje, a ovog puta je odlučila pred njih postaviti interesantan izazov. 

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Pronađi leptira", napisala je pjevačica i spisateljica uz sliku na kojoj je pozirala u badiću na stolu za masažu. Nivesini pratitelji su se primili posla i potražili tetovažu te ih je dosta bilo uspješno. 

"Malo mu viri krilo", "Dobra", "Našao leptira iznad stražnjice", "Vidim ga, što je nagrada?", "Savršeno", "Užitak si za oči", "Slatko", komentirali su. Naime, dio tetovaže je izvirio Nives ispod donjeg dijela bikinija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, Celzijus se vraća u nedjelju 25. travnja u 20:15 na Novoj TV kao članica žirija popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao i Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. 

Natjecatelji će biti Katarina Baban, Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth te Maja Bajamić. Voditeljsku palicu će preuzeti uvježbani duo iz prethodne sezone - Frano Ridjan i Maja Šuput.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene