Društvo za poželjeti

Otkriveno je s kojim su to frajerima seksi ljepotice Nives Celzijus i Ivana Knoll dočekale novo desetljeće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novogodišnju noć Ivana Knoll i Nives Celzijus dočekale su u društvu dvojice frajera.

Poznate domaće ljepotice Ivana Knoll i Nives Celzijus zajedno su dočekale Novu godinu, a na jednom InstaStoryju otkriveno je i tko se našao u muškom dijelu njihova društva  u novogodišnjoj noći. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Tako su djevojke u jednom zagrebačkom lokalu s Nevenom Ciganovićem, Bornom Kotromanić i dizajnerom Ivicom Skokom dočekale ulazak u novo desetljeće. Nives je zablistala u crnoj haljini dubokog dekoltea, a Ivana se ovog puta pak obukla u nešto konzervativniju odjevnu kombinaciju. 

Inače, Ivana Knoll i Nives ove su se godine iznimno zbližile te su postale i poslovne suradnice, ali i dobre prijateljice. Nives je bila model za kupaće kostime koje kreira Ivana Knoll, pa su njihove zajedničke seksi fotke u 2019. bile prava Instagram senzacija. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Instagram) Ellie Goulding (Foto: Instagram) +0 Ellie Goulding (Foto: Instagram) Celebrity Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene