Veselju nema kraja

Nives je počastila fanove vrućim prizorom i pohvalila se što je radila ovih dana, ali najveća poslastica tek slijedi!

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je fotografiju na kojoj se sunča na svojoj zagrebačkoj terasi, a obožavatelji se vesele njezinu pojavljivanju u seriji "Bogu iza nogu".

Nives Celzijus je odlučila iskoristiti sunčani vikend za hvatanje posljednjih zraka sunca i vrućih dana, čime se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

"Hvatamo posljednje zrake sunca", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju i pokazuje svu raskoš bujnog dekoltea.

"Ljepotice", "Baš si prelijepa i seksi", "Predivna si", "Goriš", "Izgledaš predivno, medenjaku", "Blago suncu", "Kupaći wow", "Bomba", "Riječi su suvišne", "Fantastična si", poručili su joj obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

A na njihovo veselje Nives se ovih dana vratila na male ekrane, i to u glumačkom angažmanu u novoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu" u kojoj igra zanosnu poštaricu Suzanu koja će svojim dolaskom u mjesto Gornji dol izazvati potpunu pomutnju. Gledatelji će je u novoj ulozi imati priliku vidjeti danas, 27. rujna, a nakon pauze od glumačke karijere, prvi put će se okušati u humorističnom žanru.

"Ne mogu opisati koliko sam presretna što mi se ponovo pružila prilika glumiti u seriji. Nakon 'Čiste ljubavi', koja mi je bila najljepše poslovno iskustvo, ali i jedno od najljepših životnih epizoda, drago mi je da ponovo imam taj gušt raditi ono što najviše volim“, kazala je Nives te dodala:

''Super je što se prvi put imam priliku i okušati u tom humorističnom žanru. Poštarica Suzana posve je karakterno drugačija od Snježane, pa mi je to jedan novi izazov. Užitak i čast je raditi i s mojom ekipom, pogotovo kad vam radni sati prolaze u smijehu“, izjavila je.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 +3 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Celebrity Ljepoticu iz Spasilačke službe paparazzi ulovili u toplesu, no nije se trudila ništa sakriti pred njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene