Poslušajte Nipplepeople

I ovo je moguće u Hrvatskoj! Rasturili obradom poznatog hita

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakav singl! Hitu Zdenke Kovačiček, koji datira iz osamdesetih godina, Nipplepeople dali su novo ruho.

Sjajna ideja, odličan zvuk, vrhunska obrada. I sve to u Hrvatskoj. Za dvojac Nipplepeople već znate - navikli su nas na kvalitetne stvari. A ovog puta zaista su izvrsno odradili jednu obradu. Naime, obradili su hit "Frka", koji je osamdesetih pjevala Zdenka Kovačiček. Bezobrazan, vrckav tekst, odličan aranžman - sve to ima "Frka" u verziji Zdenke Kovačiček, no Nipplepeople udahnuli su singlu novi život, moderan zvuk i približili ga mladoj, urbanoj publici.

Pogledaj i ovo Zdenka Kovačiček - 9 izvest će najveće hitove Žena za sva vremena na Dan žena održat će prvi veliki koncert u Zagrebu nakon pet godina

Iako ne daju intervjue, iz Nipplepeoplea otkrili su nam u kratkoj izjavi kako su se odlučili na obradu te što im je na nju rekla Zdenka. "Zaboravili smo trenutak kad smo pjesmu čuli po prvi put, ali se sjećamo drugog, sudbinskog puta, u jednom malom klubu u Beogradu. Tad nam se usjekla u pamćenje i tad se dogodila ljubav. Na prvoj sljedećoj probi sve je jako brzo sjelo na svoje mjesto i prošlo je jako malo vremena od tog trenutka začeća pa do prve javne izvedbe", kažu.

Poslali su je tada Zdenki i Kiri Mitrevu, autoru glazbe. "Zdenka je pohvalila moderan aranžman, a Kire vokal i interpretaciju. Reakcije publike su također ohrabrujuće i šalju nas u slatka sanjarenja o hit singlu koji bi s nas skinuo breme one hit wondera", zaključuju iz Nipplepeoplea. Pozvali su, usto, i vas i nas na njihovu svirku 13. svibnja u zagrebačkoj Laubi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene