Pohvalila se

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) +0 Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Galerija

Nina Badrić podijelila je dio atmosfere s vjenčanja Emila Tedeschija i Nike Perenčević.

Pjevačica Nina Badrić bila je jedna od uzvanica luksuznog vjenčanja 23-godišnjeg Emila Tedeschija i 40-godišnje Nike Perenčević, čime se, unatoč zabrani, pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Malom Lošinju Luksuzno vjenčanje: Tedeschi mlađi oženio 17 godina stariju Niku Perenčević

Raskošno vjenčanje Emila i Nike održano je u hotelu Bellevue u Malom Lošinju koji je bio zatvoren za javnost, a mladenci su od gostiju zahtijevali da na društvenim mrežama ne objavljuju fotografije s ceremonije kako bi zadržali privatnost.

Ipak, Nina je na svom profilu na Instagramu podijelila priču na kojoj možemo vidjeti pozivnicu i terasu hotela uz more na kojoj su sretni mladenci razmijenili bračne zavjete.

No, ona nije jedina koja nije mogla odoljeti objavljivanju fotografija pa je tako i pjevač Marko Kutlić podijelio fotografiju Tonyja Cetinskog koji se pobrinuo za dobru zabavu mladenaca i uzvanika. 

Kruna vjenčanja bio je veličanstven vatromet koji je obasjao nebo iznad Malog Lošinja. 

Vijest o ljubavi između 23-godišnjeg Emila i 40-godišnje Nike odjeknula je u javnosti nakon što se krajem prošle godine pročulo kako su u ljubavnoj vezi.

Prije veze s Nikom Emil je bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, a Nika iza sebe ima brak i troje djece.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 2 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Getty) +4 Kylie Jenner (Foto: AFP) Celebrity Najmlađa milijarderka slavu može zahvaliti slavnom prezimenu, ali i oblinama koje su - lažne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene