Iskreno

Nikolina otkrila što je za nju ultimativni AFRODIZIJAK!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ne volim biti u blizini glupih ljudi, koliko god njima bilo dobro u njihovim glavama', kaže Nikolina Pišek.

Nikolina Pišek tijekom jednog intervjua otkrila je što je za nju najveći afrodizijak, a komentirala je i neke aktualne teme poput mastektomije Angeline Jolie.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Tako je Nikolina u intervjuu za srpski časopis Nedjeljnik izjavila kako je za nju inteligencija najveći afrodizijak, prenosi srpski Telegraf.

'Za mene je inteligencija najveći afrodizijak, a glupost me može poprilično iziritirati. Ne volim biti u blizini glupih ljudi, koliko god njima bilo dobro u njihovim glavama. Glupost je opasna jer nikad niste dovoljno pametni da predvidite reakcije ljudi s ograničenom moždanom aktivnošću, i nikad ne znate kako vam iz te iste gluposti mogu naštetiti', bila je iskrena i otvorena Nikolina.

>> Luksuzno vjenčanje Nikoline Pišek: među gostima i ruski milijarder

Nikolina je komentirala i mastektomiju Angeline Jolie koja je 'preplavila' medije posljednjih tjedana rekavši: 'Svi smo mi gospodari svojih tijela, i dok god donosimo odluke o sebi i ne štetimo time drugima, možemo u svom dvorištu činiti što god nam je volja. To ja mislim. Ono što je loše, je veliki odjek koji je taj čin imao u javnosti, i što se oko njega toliko lome koplja, i što se toliko raspravlja o ispravnosti te odluke'.

Nikolina je osim toga komentirala i to kako mediji konstantno pišu o izgledu poznatih žena te da upravo javne osobe poput nje uvijek moraju biti spremne na 'linč'.

'Kada bi važilo pravilo da uvijek kad komentiraš nečiju guzu, moraš pokazati svoju, vjerujte mi – zlih komentara ne bi bilo. Ne kažem da svi imaju loše zadnjice, nego se oni s dobrima ne bave tuđima', rekla je otvoreno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene