Još ako je vegetarijanac

SEKS SIMBOL DEVEDESETIH U vezi je sa Bogom, a traži Isusa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikita će objaviti uskoro povratnički album 'Ratnica ljubavi'.

Nikolina Ivošević Nikita početkom devedesetih bila je prava zvijezda. Stekla je status seks simbola, veliku slavu, a onda se 1995. godine preobrazila i u kazališnu glumicu. Prije nekoliko godina vratila se roditeljima u Rijeku, a prije godinu dana vratila se životu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz promijenila karijeru Fatalnoj Nikiti upucavao se i Putin, a evo kako danas izgleda plavuša koja je prije 20 godina osvojila svijet

Novim albumom pokušala je pronaći svoje mjesto na hrvatskom glazbenom nebu. 'Album se zove Ratnica ljubavi. Optimistična sam usprkos groznoj situaciji na hrvatskoj glazbenoj sceni. Došlo je do toga da album ne snima onaj tko zna pjevati, nego onaj tko ima novaca', rekla je Nikita, koja je potpuno razočarana u glazbenu i glumačku scenu u Hrvatskoj.

O ljubavnom životu također je progovorila. Voljela bi, kaže, da nađe muškarca koji je sličan Isusu. 'Već samčetiri godine u vezi samo s Bogom i zbog toga se odlično osjećam. Seksualnu energiju transformirala sam u ljubav. Da tražim muškarca željela bih da on bude što sličniji Isusu Kristu. Ako je plus to i vegetarijanac i slobodan duhom, mojoj sreći ne bi bilo kraja', zaključila je Nikita za Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene