Objavila video

Naša pjevačica podijelila neobično iskustvo: Tvrdi da joj se Bog obratio u trenutku kad joj se događalo nešto užasno

Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: IN Magazin) Nika Antolos (FOTO: Instagram) Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) +0 Nika Antolos (Foto: Instagram) Galerija

Nika Antolos snimila je video u kojem je opisala svoje svjedočanstvo i trenutak komunikacije s Bogom.

Domaća pjevačica i bivša članica grupe Feminem, 30-godišnja Nika Antolos sa svojim je obožavateljima na društvenim mrežama podijelila izvantjelesno iskustvo koje je doživjela dok je živjela u Moskvi.

Pogledaj i ovo Marinela Jantoš - Ella - 6 publika se dobro zabavila Veliki spektakl zabavne glazbe u Boćarskom domu: "Bilo je odlično, pokazali smo da ljudi vole 90-te!''

Naime, u objavljenom videu Nika prepričava svjedočanstvo trenutka u kojem joj se obratio Bog.

"Video je kratko svjedočanstvo, skup nekih od događaja moga života u kojima se proslavljao Isus, dok me je napadao ovaj drugi. Znam da zvuči ludo, zamisli kako je tek meni bilo. Sve u svemu, govorim sve točno tako kako je bilo i sve što jest. A to je na kraju i jedino bitno", napisala je Nika u opisu videa, a onda je počela s objašnjavanjem. 

''Krenulo je od loših stvari, od napada. Oni koji znaju što je napad, ne moram im puno objašnjavati, oni koji ne znaju - to su fizički osjetljivi pokušaji zastrašivanja Sotone, Lucifera, vraga kako hoćete. Krenulo je ružnim snovima još od djetinjstva'', započela je Nika svoju ispovijest.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____) on

Cijeli video u trajanju od 22 minute objavila je i na svom kanalu na Youtubeu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene