sad tuguje

Razuzdan provod tenisača koštao veze sa zgodnom Hrvaticom: "Ostavila me"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zločesti dečko tenisa Nick Kyrgios potvrdio je prekid s našom tenisačicom Ajlom Tomljanović.

Tenisač Nick Kyrgios progovorio je o prekidu dvogodišnje veze s tenisačicom Ajlom Tomljanović. Zločesti dečko tenisa priznao je da ga je zgodna Hrvatica ostavila. "Nekad sam bio dobar. Moja djevojka me ostavila i sad ne mogu igrati", rekao je Kyrgios pred obožavateljima tijekom priprema za Rogers Cup u Montrealu, a njegovu izjavu prenijela je jedna korisnica na svom Twitteru.

Pogledaj i ovo Ajla Tomljanović poput supermodela Lijepa hrvatska tenisačica pozirala za časopis Vogue: "Wow, još uvijek ne mogu vjerovati!"

A za to je Ajla imala itekako dobar razlog. Naime, nakon što je u srpnju predao meč u prvom kolu Wimbledona 22-godišnji tenisač otišao je u razuzdani noćni provod s dvije mlađahne kolegice. Ajla je nakon toga deaktivirala svoj profil na Instagramu na kojem je često objavljivala i fotografije s eksplozivnim tenisačem, a kad ga je ponovno vratila na njemu nije bilo više niti jedne zajedničke fotografije. S druge strane Nick, koji si je Ajlino ime čak i tetovirao na zapešću, na svojim društvenim mrežama još uvijek čuva fotografije i uspomene s bivšom djevojkom s kojom je još u lipnju odmarao na Bolu.

 

A post shared by ^Nicholas Kyrgios^ (@k1ngkyrg1os) on

 

 

A post shared by ^Nicholas Kyrgios^ (@k1ngkyrg1os) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene