neugodno i bolno

Britanci se raspisali o Ciganoviću: "Išao je operirati nos, a završio ovako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o Nevenu Ciganoviću zaintrigirala je i svjetske medije.

Bolna ispovijest Nevena Ciganovića neki dan preplavila je domaće medije. A nije dugo trebalo da Ciganović zbog vlastitog problema osvane i na naslovnici Daily Maila. Britanski tabloid objavio je priču o Nevenu koji je njihovu pažnju prizvao neobičnom reakcijom na opću anesteziju. "Ovisnik o plastičnim operacijama završio je s trajnom erekcijom nakon što je otišao na operaciju nosa", piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 4 Kakva ekipa! Sređena Kolinda dobro se provela na rođendanu naše poduzetnice, a s njima je slavio i Neven Ciganović: "Divne slike!"

Dalje se pak navodi da je stilist snimao dokumentarac o plastičnoj kirurgiji te je uslijed operacije primio anesteziju nakon čega mu je dijagnosticiran prijapizam. Riječ je o iznimno rijetkoj i neugodnoj nuspojavi koja se manifestira neželjenom, dugom i bolnom erekcijom koja nije povezana sa seksualnom željom.

Britanski tabloid piše i da se Ciganović trenutno oporavlja u Beogradu, a u članku se prenosi i Ciganovićeva izjava u kojoj on objašnjava da ne smije piti analgetike zbog čega trpi strašne bolove. "Ciganović je imao više od desetak plastičnih operacija, uključujući tri na nosu kao i korekcije na usnama, trbuhu i bradi. Tijelo mu je prekriveno tetovažama, ali on smatra da će posljednja operacija nosa, kojom će se riješiti devijacije septuma, popraviti njegov izgled dovoljno da stekne međunarodnu slavu", zaključuje se u članku kojeg možete u cijelosti pročitati OVDJE.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene