Koja blamaža

VIDEO Neugodan intervju: reporter zamijenio dvije zvijezde, glumac ga zasuo uvredama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je zasigurno jedna od najvećih blamaža uživo kada je, u TV intervjuu uživo, tv novinar KTLA-a zamijenio Samuela L. Jacksona s Laurenceom Fishburneom.

'Ja nisam Laurence Fishburne! Ti si lud kao i ljudi s Twittera! Nisu svi crni glumci isti!' vikao je slavni Samuel L. Jackson na novinara tv vijesti KTLA-a Sama Rubina koji ga je zamijenio s popularnim kolegom.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle što li sada smišljaju? Najnoviji potez Harryja i Meghan s razlogom je potaknuo glasine o još jednom udaru na kraljevsku obitelj

Gomila uvreda uslijedila je nakon trenutka šutnje kada je Lawrence shvatio s kim ga je reporter zamijenio. Naime, pitanje o reakcijama na reklamu prikazanu u pauzi nedavno održanog Superbowla (u kojoj je Lawrence Fishbourne u reklami KIA automobila utjelovio ulogu Morpheusa iz legendarnog filma 'Matrix') toliko je razljutilo Jacksona da se nije mogao zaustaviti.

Samuel L. Jackson Obaminim biračima: Dajte se je... probudite!

U jednom trenutku, nakon 100 isprika, reporter je pokušao skrenuti temu na remake filma 'Robocop' u kojem Jackson glumi što je, uostalom, i bio povod Jacksonovog gostovanja uživo, no uvrijeđena zvijezda nije se dala smesti navodeći da je jedini crnac u filmu koji ne glumi kriminalca.

'I ti si novinar iz svijeta showbiza?' rugao se Jackson reporteru koji je stoički podnosio uvrede na svoj račun, no potpuni dojam dobit ćete gledajući ovu poprilično neugodnu video blamažu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene