Kakav par

Nije tipična žena nogometaša: Ibrahimovićeva 'super ku** deluxe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stara narodna kaže kako iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješnija žena.

Zasigurno je tako i u životu jednog od najtalentiranijeg nogometaša današnjice, 31-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 poseban u svakom pogledu Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

No tko je žena koja je zarobila srce švedskog napadača? Njezino ime je Helena Seger, a 11 godina starija Šveđanka je atipična WAG-sica.

I dalje su jedan od neobičnijih parova u svijetu poznatih i slavnih; Helena svog Ibru odmila zove derištem, a on je nju počastio nadimkom 'zla superkuja deluxe', što mu ona nimalo ne zamjera.

Neovisna žena

'Mislim da bi svaka žena u sebi trebala razviti 'zlu superkuju deluxe', u smislu da bude neovisna, samosvjesna i sposobna reći. Sa Zlatanom mi je užasno zabavno. Naravno da je lud, ali u pozitivnom smislu. On mi je najbolji prijatelj, čovjek koji me ukrotio i promijenio mi život', smatra Helena.

Seger, čije prezime na švedskom znači pobjeda nije poput ostalih supruga nogometaša: ne polaže previše na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa juriti na motociklu i rijetko istupa u javnost.

Prije 10 godina u Malmou je prvi put vidjela Ibrahimovića, i htjela ga je poslati 'k vragu' jer joj je autom blokirao izlaz s parkirališta, piše Gloria.

>> Tko je nova Balotellijeva djevojka? Poslala provokativnu fotku!

'Ispriječio se svojim Ferrarijem ispred mog Mercedesa, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izderala na njega. Mislim da mu se to svidjelo', ispričala je Helena.

'Jedino me on razumije'

No ljubav je procvjetala, i iz njihove dugogodišnje veze imaju dvojicu sinova, 7-godišnjeg Maximiliana i 5-godišnjeg Vincenta.

'Jedino me ona razumije. Puno razgovoramo o svemu. Ne želim joj laskati, ali je**** je pametna, jako inteligentna. Ne znam zašto na grbači podnosi takvog manijaka kao što sam ja', izjavio je Zlatan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene