ovo je ludo!

Ovakvu ju još nismo vidjeli: Transformirala se u poznatog pjevača, a fanovi su imali samo jednu reakciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Neda Parmać postala je neprepoznatljiva u najnovijoj transformaciji za treću emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Neda Parmać (34) nasmijala je fanove na Instagramu objavivši sliku najnovije transformacije u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato". 

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Etogac. Što mislite?", napisala je Neda pokraj fotografije na kojoj je novi izgled usporedila s likom Mr. Burnsa, zločestim šefom Homera Simpsona u poznatoj animiniranoj seriji "Simpsoni.

Pjevačica je oduševila slikom i upitala fanove na koga ih još podsjeća. "Udavit ću se slinom", "Ličiš na Gargamela", "Ludo", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etogac 😂😂😂 Što mislite? Na koga još?

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac) on

Inače, Neda će u trećoj emisiji nastupiti kao muškarac, točnije kao dva muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić i izvest će pjesmu "Nije u šoldima sve". 

Kako će se Neda, koja je trenutačno najbolje plasirana u ukupnom poretku, snaći u dvostrukoj transformaciji, tek ćemo vidjeti, a o svojoj novoj ulozi kaže: ''Pjesma mi je super, prilično sam opuštena, na meni je da uhvatim svaki trzaj, mora, šoldi, kamena…''

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene