To će biti top!

Neda zanjihala bokovima u stilu seksi Kolumbijke pa najavila vatreni nastup: "Ovo je stvoreno za tebe"

Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 3 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 5 Neda Parmać - 3 Neda Parmać Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 1 +0 Neda Parmać - 1 Galerija

Neda Parmać je na Instagramu najavila transformaciju u Shakiru u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato",

Još nas malo dijeli od nove epizode showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem nas ponovno čekaju sjajne transformacije kandidata, što nam je na Instagramu najavila i jedna od njih - pjevačica Neda Parmać.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Ona će u nedjeljnoj emisiji zanjihati bokovima u stilu popularne kolumbijske kolegice Shakire s pjesmom "Hips Don't Lie" pa nam je na društvenim mrežama otkrila dio nastupa, koji će čini se biti dosta vatren. Neda u videu pokazuje zavidno umijeće trbušnog plesa u crvenom dekoltiranom topu s naglašenim dekolteom i frizurom kakvu ima Shakira.

"Dakle jedva čekam", "Stvoreno za tebe", "Mešaj Nedo, jedva čekam sutra da vidim finalni proizvod", poručili su joj pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

''Ovo je jedna od onih pjesama koje stalno slušamo na radiju, gledamo videa i svi mislimo da znamo tekst i onda dobiješ Shakiru na TLZP i skužiš da ne znaš tekst'', komentirala je Neda. Dodaje kako je shvatila da nije imitator i da joj to ne dolazi lako.

Kako je savladala ovu nimalo jednostavnu transformaciju saznat ćemo vrlo uskoro.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene