U tijelu legende

Poslije ovog nastupa Neda je imala samo jednu poruku za Željka Bebeka, evo što mu je poručila!

Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 4 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 4 Neda Parmać Neda Parmać - 5 Neda Parmać - 6 TLZP: Neda Parmać kao Željko Bebek Neda Parmać - 2 +0 Neda Parmać Galerija

Neda Parmać u showu "Tvoje lice zvuči poznato" dobila je zadatak transformirati se u Željka Bebeka. To nije bio nimalo lak posao, ali ona je to odradila vrhunski!

Neda Parmać u prošlotjednoj nas je emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zabavila kao legendarni Željko Bebek, nakon čega je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila i neke detalje iz backstagea.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Njezin nastup sve je zabavio, a sama Neda, koju je zatekla nimalo jednostavna transformacija, imala je i poruku za Željka.

"Prijatelju, oprosti mi, ja ću ga nazvati", smijala se Neda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

"Eto, draga moja i ti si preživjela, mislim da je to bila tvoja najteža transformacija. Teško je bilo pogoditi tu njegovu rašpu", poručila joj je Indira Levak.

Igora Mešina njezin je nastup zabavio, lijepo ju je pohvalio.

"Ovo je bilo prezabavno, sve što Željko ima ti si donijela - bila si zabavna i smiješna, ali pritom i kvalitetna", zaključio je.

"Ovo je bila karikatura Bebeka, ali koja je bila vrlo uspješna, super", zaključila je Nives Celzijus.

S Nives se složio i Goran Navojec, koji je primijetio i dozu izazova u Nedinu nastupu.

"Slažem se s Nives, bilo je jako zabavno. Zaigrala si na kartu koja je skliska, vrlo profesionalno i darovito izvlačenje", izjavio je Goran.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao James Hetfield Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 +1 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Celebrity Bio žena ili muškarac, uvijek rasturi, a bonus je kad pokaže istrenirani torzo: "Ovo je bio gušt slušati i gledati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene