iskakala je iz mase

Pogledajte zašto ovu pjevačicu zovu srpskom Barbie, zbog kostima koji je nosila na Paradi ponosa nije ju bilo teško uočiti

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Bekvalac pojavila se ne Paradi ponosa u Beogradu u ružičastom od glave do pete i tako opravdala svoj nadimak koji Barbie.

Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac prisustvovala je Paradi ponosa koja je za vikend održana u Beogradu.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 5 "Blistaš" Omiljena srpska plavuša mamila je poglede u novogodišnjem stajlingu: "Ženo Božja, ja ne vjerujem koliko ti dobro izgledaš"

Iako je ulice preplavilo mnoštvo ljudi, ona je zbog svoje odjevne kombinacije iskakala iz mase.

Pjevačica kojoj zbog plave kose tepaju da ja srpska Barbie, opravdala je taj nadimak u potpuno ružičastom izdanju s mini haljinom i golemim šeširom s kojim nije mogla proći neopaženo. Svojim outfitom pohvalila se i na Instagramu gdje je prati više od 817 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Bekvalac je na Paradi održala i govor u kojem je, među ostalim, naglasila i kako nije došla samo kao podršla LGBTIQ zajednici, već i kao dio nje, kako prenosi srpski N1.

Kasnije je za sudionike Parade održala i nastup za koji se presvukla u pripijeni i vrlo oskudni ružičasti kostim koji je iskombinirala i s visokim čizmama iste boje.

Inače, Bekvalac je nedavno na svojem Instagramu objavila da uzima pauzu od nastupa jer se osjeća iscrpljeno i želi se vratiti samoj sebi, no sada je ipak napravila iznimku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene