Divna djevojka!

Ne stišavaju se reakcije na nastup mlade Lucije, Maja nije jedina koju je rasplakala, a evo što joj baš svi poručuju!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Lucija Sarčević Lucija Šarčević - 3 Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 5 Martina Tomčić za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 4 Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 2 Supertalent 2021 Lucija Šarčević, audicija - 2 Supertalent 2021 Lucija Šarčević, audicija - 3 Supertalent 2021 Lucija Šarčević, audicija - 4 Supertalent 2021 Lucija Šarčević, audicija - 5 +0 Supertalent 2021 Lucija Šarčević, audicija - 1 Galerija

Nastup Lucije Šarčević u "Supertalentu" izazvao niz reakcija na društvenim mrežama na kojima joj se gledatelji showa ne prestaju diviti i obasipati ju komplimentima.

Mlada Lucija Šarčević iz Bosne i Hercegovine u prvoj je emisiji showa "Supertalent" do suza ganula žiri, kao i gledatelje u studiju i pred malim ekranima, a reakcije na njezin audicijski nastup ne prestaju se stišavati.

Pogledaj i ovo Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 ''Kaj? Isuse kriste!'' Zbunjujući Supertalent trenutak u kojem Bilmana baš nitko nije shvatio: ''Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu!''

17-godišnja Lucija otpjevala je i na gitari odsvirala pjesmu "Žute dunje", koja za nju ima posebno značenje.

"Pjesma "Žute dunje" obilježila je moje dosadašnje glazbeno djelovanje. U javnosti sam je prvi put izvela 2015. godine, čime sam izazvala pozitivne reakcije publike. Poslije toga su se počeli nizati razni nastupi i želje da upravo tu pjesmu izvodim na pozornici. Možda se u tom krije posebna simbolika koju ova pjesma nosi", otkrila nam je Lucija u razgovoru.

A to je prepoznato u prvoj emisiji "Supertalenta", o čemu svjedoče i komentari na društvenim mrežama nakon njezina nastupa.

"Trebalo je lupit zlatni gumb", "Cura je rasturila", "Ova curica je pokazala velikoj većini naše estrade kako se pjeva i ponaša na bini. Neviđeni talent i svaka čast", "Anđeoski predivno", "Predivno", "Tko zna, zna", "Samo nebo ti je granica", "Svaka čast, sve pohvale, imaš anđeoski glas, samo tako nastavi navijam za tebe", "Predivno zaista, tako skromno, a tako lijepo", "Bravo Lucija", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Članovi žirija također nisu štedjeli na komplimentima, a čini se da svi jedva čekaju njezin sljedeći nastup.

"Bez teksta sam, mislim stvarno. Imaš finoću, jedan od najljepših nastupa otkad sam ja ovdje", priznao je Janko Popović Volarić, a Davor Bilman dodao kako je jednostavno bila božanstvena.

U suzama je tijekom Lucijina nastupa završila i Maja Šuput.

"Ja sam se malo rasplakala, previše sam se raznježila, ti si pravo malo savršenstvo", zaključila je Maja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević +6 Matan Vukčević Celebrity Zbog ovog muškarca javno se oglasio čak i Thompson, snažna poruka koju je poslao svojim performansom sve je dobro uzdrmala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene