Diva koja rastura

Samo pola godine prije 50. rođendana ona ovako izgleda, a pogledajte u kakvoj je tek formi!

Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Smokey Robinson (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Smokey Robinson (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Ne-Yo (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Ne-Yo (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alicia Keys (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez i Smokey Robinson (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Lopez svojim je nastupom zapalila atmosferu dodjele Grammyja, ali i društvene mreže.

Pjevačica Jennifer Lopez zapalila je svojim seksi nastupom pozornicu dodjele glazbenih nagrada Grammy koja je održana s noći u nedjelju na ponedjeljak u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

U blještavoj modnoj kombinaciji pokazala je sjajnu tjelesnu formu i oblikovano tijelo na koje je itekako ponosna. 49-godišnja Jen privukla je pažnju svojim nastupom koji je zapravo bio posveta naslijeđu izdavačke kuće Motown, s kojom su dosad radili samo glazbenici tamne puti. Jennifer je prva "bijela" pjevačica kojoj je to pošlo za rukom, što je uzrujalo određene pojedince na društvenim mrežama i izazvalo negativne komentare.

Jennifer su se pozornici pridružili Alicia Keys, Ne-Yo te Motownova legenda Smokey Robinson, koji je dodatno zapalio atmosferu, a prije nastupa i sam je stao na Jenniferinu stranu.

"Motownova glazba namijenjena je svima. Svima. Tko je toliko glup da protestira protiv Jenniferine i Motownove suradnje?" pitao se Smokey. 

Svoj nastup prokomentirala je i sama Jenny. 

"Glazba nas sve inspirira. Bilo koja vrsta glazbe može inspirirati bilo kojeg glazbenika. Ne možete reći ljudima što da vole. Ne možete reći ljudima što mogu ili ne mogu raditi, što bi trebali ili ne bi trebali pjevati. Morate raditi ono što vam je u srcu", izjavila je za  Entertainment Tonight te dodala kako je nastup posvetila majci. 

Njezin nastup s odobravanjem i sa smiješkom na licu pratio je i sam osnivač Motowna, 89-godišnji Berry Gordy. 

No važno je to da je publika u dvorani uživala u Jenniferinu nastupu kojim je još jednom ispisala povijest dodjele Grammyja. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +5 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Celebrity Holivudski glumac u šoku nakon poteza novopečene supruge: "Učinila je to bez imalo razmišljanja"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere (Foto: Getty Images) Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) +2 Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) Celebrity Omiljeni glumac dobio dijete u 70. godini, 34 godine mlađa supruga rodila je dječaka

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) +4 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Prošlo je puno vremena otkako je Kate negdje ukrala show, ali uspjelo joj je vratiti se u centar pažnje, i to kako!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene