"Sve je moguće"

Ovi dečki misle da je Janko Popović Volarić ljubomoran na njih: ''Možda nam je rekao 'ne' jer smo mlađi i imamo više kose''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Polkaholiki Polkaholiki Polkaholiki +0 Supertalent: Polkaholiki Galerija

Polhakoliki su začinili atmosferu na otvaranju osme sezone Supertalenta, a nakon što su izborili polufinale, pripremili su još jednu zanimljivu točku.

Matic Peršuh, Rene Soršak, Gašper Peršuh i Žiga Kunstič članovi su slovenskog polka-pop boy-benda Polkaholiki, koji je već osvojio publiku zahvaljujući njihovu neobičnom glazbenom izričaju, a oduševili su gledatelje i žiri Supertalenta. U audicijskoj emisiji Janko im je rekao "ne", no oni smatraju da znaju zbog čega je tome tako.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

"Možda nam je Janko rekao 'ne' jer smo mlađi i možda je ljubomoran i jer imamo više kose. Sad nas svi prepoznaju kao boy-bend iz Supertalenta. Za polufinale se bilo teže pripremiti, trebalo je sad napraviti neki upgrade. Janka ćemo pridobiti na našu stranu, pjesma je plesna, veća je emocija", poručili su dečki prije svojeg polufinalnog nastupa.

"Moj pedagoški 'ne' je urodio plodom i bili ste još bolji", rekao im je Janko nakon nastupa ovoga puta.

"Bili ste jako zabavni kao i prije, ali sad ste to još malo pojačali, došli ste u bijelom kao doktori", zezala ih je Maja.

"Više je polke tu bilo prošli put nego danas, muzički gledano ste mi bili loši, ali ste mi bili zabavniji nego na audiciji", iskrena je bila Martina. "Vi ste meni za tulum, party, zabavu – top, bravo", poručio im je Davor.

Dečki iz Ljubljane glazbom se bave još od malih nogu. Matic i Gašper su braća blizanci, Rene im je dugogodišnji prijatelj s kojim sviraju još od osnovne škole, a Žiga je u bend stigao prije godinu i pol. Dugo su razmišljali o tome u kojem će glazbenom smjeru krenuti, a publici su htjeli predstaviti nešto potpuno drugačije. Ako je vjerovati reakcijama, i više su nego uspjeli u tome. Skupili su već vojsku obožavateljica koje jedva čekaju njihovu sljedeću pjesmu, a jako dobro znaju što rade.

Mladima žele približiti polku kao glazbeni žanr, a upravo iz tog razloga obradili su i pjesme Nine Badrić, Mladena Grdovića, Jelene Rozge, pa čak i Camile Cabello i Shawna Mendesa. Stotine pratitelja složile su se da njihove obrade zvuče čak i bolje od originala. "Bolja verzija 100 puta od originala", "Pogledao sam iz zezancije i na kraju ne mogu prestati slušati", "Dečki samo nastavite, odlični ste", "Predobar vokal", samo su neki od komentara koje su dobili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene