Tragedija za tragedijom

Još jedan težak udarac: Nakon tragične smrti Whitney Houston i njihove kćeri, ostao je i bez sina koji je imao samo 28 godina

Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Whitney Houston Bobby Brown (Foto: Getty) +0 Whitney Houston Bobby Brown (Foto: Getty) Galerija

Bobby Brown Jr. bio je polubrat Bobbi Kristine, kćeri Whitney Houston. Policija istražuje okolnosti njegove smrti, a tijelo su pronašli u njegovoj kući.

Sin Bobbyja Browna, Bobby Brown Jr., preminuo je u dobi od tek 28 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Prošli mjeseci Prognozirali su joj kraj, no sada njezin otac poručuje: 'Kristina je budna!'

Bobby je bio polubrat Bobbi Kristine, kćeri koju je Brown imao s tragično preminulom divom Whitney Houston, a koja je preminula 2015. i imala je tek 22 godine.

Prema napisima TMZ-a, tijelo mladića pronašli su u njegovoj kući, a policija i dalje istražuje sve okolnosti.

Tijelo njegove polusestre Bobbi prije pet su godina pronašli u kadi u njezinoj kući u Georgiji, a liječnici su je nekoliko mjeseci održavali na životu u bolnici prije nego što je umrla u srpnju 2015. Mrtvozornik je kasnije objavio kako je uzrok njezine smrti utapanje, koje je posljedica trovanja alkoholom i kokainom.

Bobbi je preminula na sličan način kao i njezina slavna majka tri godine ranije.

Whitney Houston pronašli su bez svijesti u kadi hotelske sobe 11. veljače 2012. godine. Imala je 48 godina, a kasnije su liječnici potvrdili da se diva utopila, što je bila posljedica predoziranja kokainom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene