Bježe od braka

Uspješni, poželjni i u najboljim godinama – u čemu je problem?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O ovim muškarcima maštaju žene diljem svijeta, no oni se još nisu spremni skrasiti.

Neki bi za njih rekli da su glupi jer nema veće sreće od obitelji, dok ih drugi dižu u nebesa jer znaju koliko je dobro biti 'solo' i ne polagati nikome račune. O ovim muškarcima žene sanjaju, a (neki) muškarci im se dive.

Pogledaj i ovo Ivan Herceg dosta se promijenio Bio je zvijezda domaćih sapunica pa je nestao iz javnosti na nekoliko godina, a sada je nakon dugo vremena osvanula njegova nova fotografija!

Davor Šuker jedan je od najpoznatijih domaćih neženja. Njegovo ime prepoznaju ljubitelji nogometa i u najdaljim krajevima svijeta, a vole ga i pripadnice ljepšeg spola. 48-godišnjem sportašu najdulja veza bila je sa španjolskom televizijskom voditeljicom Anom Obregon, bio je u vezi s manekenkama Kristinom Bradač, Majom Cvjetković , Draganom Radošević, Ivom Majoli, a neki bi na ovaj popis dodali i Severinu.

Domaće dame također se pale na glumca Ivana Hercega. Iako je nedavno objavio svoju vezu s Anitom Dujić vjerojatno vrijedi ona stara 'ako je zauzet nije oduzet'. Dok ne zazvone crkvena zvona, smatramo ga neženjom.

Dugo godina status najpoželjnijeg neženje nosio je George Clooney, no on je upao u zamku zvanu brak. Ipak, tko ga može kriviti jer je Amal stvarno žena koji ne ispuštaš iz ruku.

Ipak, dostojna zamjena mogao bi biti Orlando Bloom. Bio je u braku s ljepoticom Mirandom Kerr, no shvatio je da baš ne voli plivati bračnim vodama i vratio se na listu neženja.

Još od Titanika žene luduju za jednim i jedinim, ljepotanom Leonardom DiCapriom. Do nedavno je bio u vezi s plavušom Kelly Rohrbach i mnogi su već spominjali zaruke i brak, no odjednom –prekid. Čini se da je i on jedan od onih koji se boje obveze pa je dao petama vjetra.

Velik je broj onih koje su maštale o braku s glumcem Matthew Perryjem, no i on je jedan od 'tih'. Djevojke su uzdisale za zgodnim i zabavnim maldićem, ali ovisnost o drogama i alkoholu učinila je svoje. Matthew danas ima 46 godina, ali na novim fotografijama izgleda daleko starije. Zapušten, neobrijan, gotovo neprepoznatljiv.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene