NA METI KRITIKA

Najlošije frizure nogometaša na SP-u

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U svijetu nogometa ne vrti se sve oko lopte. Često se piše o privatnom životu nogometaša, njihovom modnom izričaju, a ovoga puta na meti kritika su se našle frizure

Kosa najpopularnijeg brazilskog igrača, Neymara, posvuda je. Dok jedan njen dio strši uvis, a drugi pada preko čela, izbrijani dio sa strane u kombinaciji s loše izvučenim pramenovima formira "krijestu"… kaos!

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

 Najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo našao se u centru pažnje zbog svoje frizure, no ubrzo se doznalo da su izbrijane crte njegovoj glavi jednake onima kakve ima bolesni dječak Erika Ortiza Cruza koji je prošlog tjedna operirao tumor na mozgu.

Podsjetimo, Ronaldo je u ožujku platio 60 tisuća eura za njegovu operaciju.

 Portugalski veznjak Raul Meireles koji bi se lako uklopio u povorku hipstera u istočnom Londonu, ima najbolju bradu na Svjetskom kupu. Doduše, mnogi smatraju da treba poraditi na frizuri.

 Ošišani dugi pramenovi našeg Luke Modrića imaju puno više glasova nego ova kratka frizura koja, kažu znalci, nije loša, ali mu ne stoji. Možda je i stvar navike jer su Modrićev stari look svi zavoljeli.

 Brazilski reprezentativac Dani Alves odlučio se za krivu nijansu. Umjesto izblajhanih pramenova, na glavi mu je nešto sivo.

Internet je poludio kada se počelo šuškati da je stoper brazilske reprezentacije David Luiz ošišao svoje famozne lokne. No, loknice su postojane na sreću. Ili nažalost.

Nismo sigurni je li traka koju na čelu nosi kamerunski igrač Benoit Assou-Ekotto u funkciji sprečavanja da kosa pada na čelo ili samo modni detalj. No, sigurno je da bi ga mnogi rado vidjeli i bez trake i bez kose.

 Američki veznjak Kyle Beckerman možda je obožavatelj Boba Marleya, ali ovi dugi dreadlocksi na njemu jednostavno ne funkcioniraju.

Argentinski sudac Néstor Pitana kod modnih bi kritičara zaradio crveni karton za ovu zalizanu frizuru. Ostaje nam jedino se nadati da će mu uskoro netko sakriti taj češalj s velikim zupcima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene