Ispratila ga samo obitelj

Na posljednjem ispraćaju legendarnog voditelja svi su nosili njegov zaštitni znak i tako mu odali počast

Larry King (Foto: Getty Images) Larry King (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Larry King (Foto: Getty Images) Larry King (Foto: Getty Images) +0 Larry King (Foto: Getty Images) Galerija

Larry King pokopan je u srijedu, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo članovi njegove obitelji, koji su mu odali počast na poseban način.

Legendarni američki televizijski voditelj Larry King, koji je ovog mjeseca preminuo u 88. godini, sahranjen je u srijedu ujutro, potvrdila je njegova bivša supruga, glumica i voditeljica Southwick King (61).

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan život Popularni voditelj pred oltar je stao osam puta sa sedam žena, jednu od njih je zaprosio već na prvom spoju

Na intimnoj ceremoniji bila je prisutna samo njegova obitelj, a legendarnom voditelju odala je počast na zanimljiv način.

"Svi smo nosili Larryjeve tregere", otkrila je King za Entertainment Tonight. Tregeri su bili zaštitni znak voditelja čija je karijera trajala čak 63 godine i nosio ih je u svakoj epizodi emisije "Larry King Live".

"Ceremonija je bila prekrasna. Nije bilo nikoga iz showbiznisa, samo obitelj", dodala je Larryjeva bivša.

Southwick se za legendarnog voditelja udala 1997. godine i zajedno su dobili dvojicu sinova, Chancea i Cannona, dok je Larry posvojio  i njezina sina Dannyja. Prije dvije godine par je predao papire za razvod, no ostali su u korektnim odnosima.

King je bila Larryjeva sedma supruga, a jednom bivšom oženio se čak dvaput. Prva supruga bila mu je srednjoškolska ljubav Freda Miller. Njom se oženio 1952. kada je imao samo 19 godina, a rastali su se samo godinu dana nakon vjenčanja.

Nakon Frede kratko je bio u braku s Annette Kaye, koja je u studenom 1961. godine rodila njegova prvog sina Larryja Jr.-a. Svog sina King je upoznao tek kasnije, kada je on imao oko 30 godina.

Iste godine kada mu se rodio sin Larry se vjenčao sa svojom trećom suprugom, Playboyevom zečicom Alene Akins, a slavni je voditelj i posvojio njezina sina Andyja. Samo godinu kasnije su se rastali.

Četvrtu suprugu Mary Francos Stuphin oženio je 1963., no nakon rastave se ponovno vjenčao s Akins. S njom je dobio i svoje drugo dijete, kćer Chaiju. Drugi put su se rastali 1972. godine.

Peti put je Larry u bračnu luku uplovio 1976. godine. S profesoricom matematike Sharon Lepore bio je u braku sve do 1983. godine, a šest godina kasnije upoznao je poduzetnicu Julie Alexander. Pred nju je kleknuo na prvom spoju. Vjenčali su se nakon dva mjeseca veze, u listopadu 1989., a godinu dana kasnije su se rastali.

Za glumicu Deannu Lund zaručio se 1995. nakon nekoliko tjedana veze, no nikada se nisu vjenčali, a nakon nje oženio se sa Southwick, koja mu je bila posljednja supruga.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene